| Mihnea1 a întrebat:

Am si eu o problema imi place de vreun an de o fata mai mare cu 1 an decat mine.si ea stie asta debea de 5-6 luni... a fost cu cel mai bun prieten al meu si dupa 1 saptamana s-au despartit iar acum de curand vb cu ea pe mess si imi zice daca vreau sa fac dragoste cu ea... faptul e ca ea sustine ca numai ii place de mine nu ma iubeste.Niste sfaturi? funditaaa mare cat blocku cu 20 de etaje:X

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Învață despre toate modalitățile de evitare a unei sarcini, carte sexologie + Internet și folosește asociat mai multe, metode de evitare a unei sarcini. Citește și despre bolile cu transmitere sexuală. Decât stânga sau dreapta, mai bine o femeie, care vrea să facă sex, cu tine. Totul este să nu îți facă necazuri diverse necazuri individa. (sarcină, boală venerică, să te oblige să cheltuiești bani cu ea, mai mult decât este cazul, etc.) A fost sinceră, te place, dar încă nu te iubește, ce vezi incorect în a fi sinceră. Vezi să nu o lași gravidă, ca asta îți lipsea, un copil la vârsta ta. Dacă este zdravănă la cap și ea va colabora la evitarea unei sarcini (sau să faceți rost de boli venerice). Eu am auzit de căsătorii unde femeia era mai mare decât soțul cu 20 de ani, un an este nimic.

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cam ciudata fata.Ai grija, ca fetele nu se ofera chiar asa, pe tava.Sa nu fie altceva la mijloc.Chiar sa ai grija!

| Deea_7989 a răspuns:

Are ea ceva in gand.Ai grija.Bafta!