Nu esti insarcinata.N-ai cum sa ramai insarcinata daca nu a existat o penetrare(la care ai participat) chiar daca el a ejaculat. Daca zici ca iei anticonceptionale recomandate de medic o sa ti se regleze si ciclul menstrual.
Fara penetrare nu poti ramane insarcinata, ai ciclu neregulat si cind are chef o sa iti vina
Mă o întrebare am : Cât de tută poți să fii?
În afară de faptul că minți de îngheață apele cu ginecologul, mai vii și cu FENOMENUL "NU ȘTIU/NU ȘTIE " Dacă sau nu și-a dat drumu. Tu te vezi ce scrii?
Cum se face de ești atât de tută să nu realizezi că partenerul și-a dat seama sau el să fie atât de prost încât să nu realizeze asta?
Elti praf nici nu ai fost la medic cum poți spune o astfel de prostie și dacă ai fi citit prospectul tot puteai să minți mai bine.
Şi încă ceva, am început să folosesc anticoncepţionale (tot recomandate de medic), le folosesc de când mi-a venit, sau de când am presupus eu că mi-a venit.
Câți 10 ani ai?
Ce rautacios esti
iti spun sigur si cu rusine ca am mai intanit oameni asa ca ea si erau pe bune! ba chiar si mai si mai...
Păi cum să nu fiu după ce am citit mii de întrebări și când vâd astfel de povești de adormit copii, mă doare capul.
Sunt atâtea clișee în povestea ei de sar imediat în ochi. Spune-mi tu dacă greșesc?
Întrebarea asta e cât se poate de serioasă. Poate nu am formulat-o eu cum trebuie. Te rog să te abţii de la comentarii răutăcioase, eu nu te-am jignit şi mă aştept ca nici tu să nu o faci. Dacă vrei să ajuţi, ţi-aş fi recunoscătoare, dacă nu, eşti liber să răspunzi la alte întrebări, evitând-o pe a mea.
Atunci cu părere de rău ori ai o vârstă mult prea mică ori atunci SunnyDay88 avea dreptate, pe scurt sunteți atât de căpiate și dezordonate de nu știți unde vă este capul.
Nu cunoașteți noțiunea de sex, protecție, medic și multe altele și aveți pretenția ca noi să vă ajutăm când voi sunteți cele care nu vreți să vă ajutați singure.
Fraților dacă nu sunteți documentați numai încercați să faceți sex sau alte tâmpenii.
Vrei răspunsuri serioase, de la oameni serioși spune ce vârstă ai.
Nu am formulat corect întrebarea. Am vrut să spun că nu ştiu sigur dacă a ieşit acel lichid dinaintea ejaculării. Am înţeles că şi acela poate conţine spermatozoizi. De la anticonceptionale mă simt rău în ultimul timp, intenţionez să termin folia asta şi să mă opresc. Am 16 ani. te rog frumos să renunţi la critici, ştiu că poate nu sunt foarte documentată, dar vreau să învăţ, chiar şi din greşeli.
La 16 ani niciun medic întreg la minte nu îți va prescrie anticoncepționale. Mai mult de atât dacă nu ai 18 ani nu poți merge la un consult fără unul din părinți.
Una peste alta fie cum spui tu dar dacă știi ce e acela petting știi că nu ai cum să fii însărcinată.
Am fost cu mama. A pus-o să semneze nişte documente în care îşi dă acordul ca eu să încep să folosesc anticoncepţionale. Iniţial îmi prescrise Duphaston fiincă nu îmi venea ciclul, dar a renunţat şi mi-a dat anticonceptionale.I-am spus că intenţionez să îmi încep viaţa sexuală. Şi mi-a spus că de acum pot merge la un consult fără părinţi, doar să am buletinul la mine.
Ştiu ce e ăla petting, dar am auzit că poţi rămâne însărcinată şi fără penetrare. în fine, mă îngrijora lichidul acela dinaintea ejaculării