| Piper987 a întrebat:

Buna TPU.
As dori un sfat despre o situatie.
Eu am 27 de ani si luasem o pauza de la orice fel de relatii (approximativ1 an jumate.)
Acum recent am inceput sa ies cu un barbat mai in varsta cu 10 ani ca mine.
Are un copil si e divortat de 8 ani. Locuieste singur si e un om care se dedica mult jobului lui.
Am impresia ca chiar daca avem raport sexual si apoi tot petrecem timp impreuna ori el, ori eu cautam sa ne oferim spatiu pentru a nu ne simti obligati unul de altu.Nu ne scriem zilnic, nu ne vedem in fiecare zi ci cand putem caci si eu muncesc si is plecata des.
De un timp am decis sa dau mai mult de la mine, dar mie asa cumva ca am impresia ca nici el nu stie exact ce vrea. I-am cunoscut si fiul, nu stiu daca are vreo importanta laughing ca nu cred ca oi fi eu prima.
Nu stiu ce sa cred, e relatie nu e? E un fel de sexfriends?
Nu îndrăznesc sa intreb pentru ca de 3 luni ne stim si mi se pare recent.
Ce parere aveti?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui.

| mihai69 a răspuns:

Cred că e prematur să dăm un verdict.

| Kiran a răspuns:

Barbatii pot trai fara iubire, femeile nu. Odata ce el nu a facut pasul din a se confesa ca si-ar dori sa fiti impreuna, nu ca familie, ci ca un cuplu, atunci este de la sine inteles ca este suficient doar sexul si simpla prietenie. (asta daca are caracterul de a face primi pasi)
Ati putea sa il intrebati daca se gandeste la a-si reface viata sentimentala, dar printr-o gluma sa nu para ca va urma o alta intrebare daca dvs ati putea fi partenera sa in viitor. Momentan este o simpla prietenie, unde este permis sexul.

| Willis a răspuns:

A doua varianta.

| Cavaler001 a răspuns:

Nu vreau sa te simti jignita, dar alti barbati singuri de varsta ta nu mai exista happy?
Normal ca-i convine sa se combine din cand in cand cu tine fara nicio obligatie.
E alegerea ta si vei suporta consecintele, ca fiecare de altfel.
Tu decizi ce vrei pana la urma si tu stii cel mai bine ce-ti place.

| Bogdaninteligentul a răspuns:

Dar de fiu-su nu-ți place? Sau e minor?

| Piper987 explică (pentru Bogdaninteligentul):

8 anisori? fi serios pls.Dece cauti ironi unde nu sunt?

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru Piper987):

Ce sunt aceia ironi?

| Elaz78 a răspuns:

Bărbații care au trecut printr un divorț sau orice fel de ruptură cu fosta nu o vor lua de la capăt curând.
vorbesc din propria mi experiență.
dacă ți place așa continua, dacă nu schimbă-l dar să nu te aștepți la mai mult de la el căci nu se va întâmpla…

| Piper987 explică (pentru Elaz78):

Dupa 8 ani laughing zic eu nu-i mai asa afectat da o naibi de treaba mai ales ca se intelege de minune cu fosta si cu actualu ei sot. E ceva ce nici eu nu inteleg cum de e posibil. Faza e ca nu as vrea sa interpretez gresit, sau sa imi fac iluzi. N-am stat singura degeaba, am stiut ca daca tot voi reincepe ceva sa fie ceva frumos, clar, stabil cat de cat emotional vorbind

| Elaz78 a răspuns (pentru Piper987):

Draga mea eu nu așteptam nici 2 ani… mai ales cu o diferență de vârstă și el cu antecedente ce includ un copilaș…
sfatul meu de femeie cu ceva experiență…
Next!
te îmbrățișez și ți urez succes! ia o ca pe o experiență?