Barbatii pot trai fara iubire, femeile nu. Odata ce el nu a facut pasul din a se confesa ca si-ar dori sa fiti impreuna, nu ca familie, ci ca un cuplu, atunci este de la sine inteles ca este suficient doar sexul si simpla prietenie. (asta daca are caracterul de a face primi pasi)
Ati putea sa il intrebati daca se gandeste la a-si reface viata sentimentala, dar printr-o gluma sa nu para ca va urma o alta intrebare daca dvs ati putea fi partenera sa in viitor. Momentan este o simpla prietenie, unde este permis sexul.
Nu vreau sa te simti jignita, dar alti barbati singuri de varsta ta nu mai exista ?
Normal ca-i convine sa se combine din cand in cand cu tine fara nicio obligatie.
E alegerea ta si vei suporta consecintele, ca fiecare de altfel.
Tu decizi ce vrei pana la urma si tu stii cel mai bine ce-ti place.
8 anisori? fi serios pls.Dece cauti ironi unde nu sunt?
Ce sunt aceia ironi?
Bărbații care au trecut printr un divorț sau orice fel de ruptură cu fosta nu o vor lua de la capăt curând.
vorbesc din propria mi experiență.
dacă ți place așa continua, dacă nu schimbă-l dar să nu te aștepți la mai mult de la el căci nu se va întâmpla…
Dupa 8 ani zic eu nu-i mai asa afectat da o naibi de treaba mai ales ca se intelege de minune cu fosta si cu actualu ei sot. E ceva ce nici eu nu inteleg cum de e posibil. Faza e ca nu as vrea sa interpretez gresit, sau sa imi fac iluzi. N-am stat singura degeaba, am stiut ca daca tot voi reincepe ceva sa fie ceva frumos, clar, stabil cat de cat emotional vorbind
Cinevacatoatalumea întreabă:
RAY întreabă: