| PussicatDolls a întrebat:

TPU as vrea si eu sa imi oferiti un raspuns mai convingator:

La ce folosesc drogurile? Ce fac?
Cum se drogheaza cel mai de cel mai usor(nu pentru >mine)?
ROG SERIOZITATE:X:XMs anticipat
Scz de categorie

Răspuns Câştigător
| Anablondyi a răspuns:

Drogurile sunt cel mai mare pericol draga :*:* incerci o data ok. a doua oara .ok...deja dupa a treia oare devine dependenta...si cand ajungi la dependenta poti face o criza si trebuie sa iei o supra-doza! Dupa ce ai luat supra doza faci infarct si mori evident! nu e joaca cu plantele etnobotanice mai bine bei benzina decat se te droghezi(chiar daca nu pentru tine e sfatul asta ) :*:* exista renumitul drog ''spice'' e un drog usor dar si de ala poti lua supradozaoh go on ca ii wsm de toate drogurile astea- si le tragi pe nas sau na se fumeaza (o tigara normala dar care are un tutun de culoare verde ) cam atat stiu despre droguri dar e un mare pacat sa facem asa ceva! spune`i persoanei care te-a intrebat asa sa nu incerce droguri :*:*


Sarbatori fericite:*

5 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

Vrei sa stii la ce folosesc drogurile? Folosesc sa iti distrugi viata
Vrei sa stii cum se drogheaza cel mai usor? Iti bagi un ac in vena, sau bei un pahar de apa, cu 2 pastile
Vrei seriozitate? Maturizeazate happy!

| Cretaker a răspuns:

>stii
>maturizeaza-te

I'm a grammar nazi, zeich heil me a treat.

| sunset a răspuns:

Ermenul drog are mai multe accepţiuni. În sens larg desemnează orice substanţă (naturală sau artificială) care prin natura sa chimică determină alterarea funcţionării unui organ. În sens restrâns se referă substanţe care provoacă toleranţă şi dependenţă. În limbaj uzual, acest termen se referă la substanţe psihoactive, mai ales cele ilegale.

Cu alte cuvinte, drogul este o substanţă solidă, lichidă sau gazoasă, a cărei folosinţă se transformă în obicei şi care afectează direct creierul şi sistemul nervos, schimbă sentimentele, dispoziţia şi gândirea, percepţia şi/sau starea de conştienţă, modificând imaginea asupra realităţii înconjurătoare.[1]

Cele mai populare droguri pentru utilizarea de agrement din întreaga lume sunt:

- cofeina (din cafea, ceai, şi alte surse de plante) – legală în toate părţile lumii, dar care nu sunt consumate de către membrii unor religii.
- canabis (cunoscut sub numele de marijuana, conţine canabinoizi, chimic tetrahidrocanabinol (THC)) - ilegal în cele mai multe părţi ale lumii şi consumate de către membrii unor religii.
- etanol (denumit în mod obişnuit (etil) alcool, produs prin fermentare de drojdie în băuturi alcoolice, cum ar fi vinul şi berea) - legal dar reglementat în cele mai multe părţi ale lumii, şi ilegal în multe ţări musulmane, cum ar fi Libia, Sudan şi Arabia Saudită, care nu sunt consumate de către membrii unor religii.
- tutun (conţine peste 4700 de chimicale printre care alcaloizi şi nicotină) legal, dar reglementat în cele mai multe părţi ale lumii şi care nu sunt consumate de către membrii unor religii.
- opiacee şi opioide – legal în general numai prin prescripţie medicala, pentru alinarea durerii. Aceste droguri includ hidrocodonă, oxicodonă, morfină, şi altele; anumite opiacee sunt ilegale în unele ţări, dar folosite în scopuri medicale în altele, cum ar fi diacetilmorfina (heroina).
- cocaina - un stimulent derivat din planta de coca în America de Sud. Utilizarea frunzei de coca pentru stimulare, dar nu cocaina, este legal în Peru şi Bolivia. Cocaina este ilegală în cele mai multe părţi ale lumii, dar derivate cum ar fi lidocaina şi novacaina, utilizate în medicină şi stomatologie pentru anestezie locală.


Drogurile psihoactive se clasifică în felul următor

4. Cannabis sau cinepa indiana. Pudra. Fumata, mestecata, adaugata in produsele de patiserie, alte alimente, in bauturi. Efectele pudrei de cannabis depind de calitatea sa, de cantitatea absorbita si de consumator. Dozele mici produc euforie si o stare de exaltare agreabila care se termina cu somn. Nu provoaca dependenta fizica ci, la unele persoane firave, dependenta psihica. Scadere a activitatii, diminuarea atentiei si memoriei, tulburari de caracter (iritabilitate, instabilitate) si de dispozitie (alternarea fazelor de depresie cu momente de exaltare). Fiind cel mai ieftin este larg utilizat (ex. 75 –80% din consumatorii francezi).
[modifică] Antipasihotice

1. LSD–ul. Numai LSD este sintetic (dietilamida acidului lizergic). Numai efectul LSD-ului dureaza citeva ore. Efecte placute sau neplacute, in functie de montajul mintal = expectanta consumatorului.

2. PCP (fenciclidina hidroclorica), cunoscuta sub numele de "praful ingerului" ("angel dust"). Se adauga ruperea contactului cu realitatea, agresivitatea (care poate persista citeva saptamini). In general se traverseaza fazele: violenta, comportament psihotic - 5 zile, alte 5 zile de comportament imprevizibil si cu insomnii si o rapida refacere in ultimele 4 zile. In timp, apar tulburari diferite.

| Em0k1dCraiova a răspuns:

Daca te droghezi poti sa ajungi la puscariae si nu poti zbura mai bine bea un redbull iti da aripi!