E doar un motiv sa se desparta de tine! Dar sigur a gasit altceva sau a auzit ceva despre tine care l-a deranjat enorm. Asta e, treci mai departe, nu are rost sa te complici ca oricum nu va iesi nimic bun din asta...
Nimeni in afara de tine nu stie ce ai facut de ti a zis acel băiat ca esti posesivă, dar sigur ai facut sau ai spus tu ceva de acel băiat si a dat seama ce fel de om esti.
Adica esti sacaitoare,obsedata de el,nu i dai libertate, esti geloasa, cicalitoare, asta inseamna posesiva, poate fi cauza lipsa afectiuni paterne /materne
Da, dar el de ce ma batea la cap cu intrebarea daca eu mai vorbesc si cu altii? cand neam intanit mama imi trimitea mesaje ca sa ma duc acasa la un moment dat el se uita odata cu mine in tel meu si a vazut cel putin asa cred alte mesaje de la niste amici ..doar niste conversatii ..cum este si normal.
"Putea sa imi zica si mie mi-a parut bine".De ce? Ca asa e politicos? Ca asa e normal? Poate nu i-a parut bine si n-a vrut sa minta, cum fac majoritatea.
Exact cum ai zis si tu, e parerea lui ca esti posesiva.Indiferent ca e adevarat sau nu.Desi daca a zis-o probabil i-ai dat si tu niste motive.
Tu nu intelegi cam multe.
A intrebat daca mai vorbesti cu altii ca sa afle. daca mai vorbesti cu altii.
Se astepta la un raspuns,sau cel putin trebuia sa-i oferi un raspuns " Da, vorbesc, dar sunt doar amici " SAU "Da, vorbesc, fac zilnic glume sexuale cu ei, cu jumate din amicii mei mi-as trage-o grav, pentru unu simt ceva si altii simt pentru mine dar eu nu simt pentru ei, dar suntem amici, pana mea ".
Depinde cand te-a intrebat daca mai vorbesti si cu altii, inainte sau dupa ce a vazut mesajul? Daca dupa te-a intrebat,el stiind deja raspunsul a vrut sa te testeze,sa vada de zici adevarul,tu puteai sa pici testul raspunzand " nu ".
Cand a vazut mesajele alea,depinde ce vorbeai cu aia, depinde ce a vazut si ce a inteles el ca vorbesti cu aia,daca era flirt nu are rost sa mai discut.
Depinde si de tip,ce perceptie avea el asupra relatiei de prietenie dintre un barbat si o femeie, poate e genul " aha, are amici, sigur e genu' ce o arde cu scheme pe la spatele meu,stiu eu ce amicitie e intre o fata si un baiat,n-am nevoie de asa tipa ".
Ti-a mai zis ca esti posesiva,probabil ai incercat sa il controlezi cu ceva,nu stiu, daca avuse inaintea ta o relatie cu o femeie posesiva, clar ca fuge. Daca nu a avut dar cam si-a dat seama cum se simte, iar bye bye.
Nu stiu, sunt mai multe motive pentru care nu o sa te mai vezi cu el ( probabil ).
Tine si de caracterul lui ( iar aduc vorba de caracter aici ) cand vine vorba de ati raspunde la "mi-a parut bine", poate nu a simtit la fel si nu a vrut sa minta si a preferat sa taca.
Intelege si tu ca e foarte simplu. Nu-l interesezi! Asta e, nu e nici o tragedie. Mai bine ca ti-a spus/dat de inteles acum si nu dupa 3 luni.
Citeste intrebarea ta anterioara si vei afla. Dupa doua intalniri, ai fi putut sa ii dai maxim un mesaj scurt (desi era politicos sa astepti sa te caute el). Orice mai mult de un mesaj scurt si prietenos, amabil, e prea mult si e enervant
Înteleg foarte bine la ce mi-ai zis. dupa ma întrebat dacă vb si cu altii, eu nu cred ca i-am facut ceva rau doar ca, cand am vazut ca nu imi mai scrie, nu ma mai cauta dupa seara aia atunci intr-un fel l-am sacait cu mesajele! Si mi-a zis ca de ce il controlez asa ca niciodata nu a mai pățit, in fine l-am blocat si i-am sters si numarul..am gresit si eu.dar si el putea sa fie mai clar in vorbele lui!
farcry444 întreabă: