| melisuky a întrebat:

Ce inseamna daca nu potii uita o persoana? Dar persoana aia si-a batut joc. eu chiar sunt acuma in situatia asta si nu inteleg de ce nu il pot uita. Va rog sa-mi dati sfaturi dau FUNDA*
Si nu pot spune ca am tinut mult la el. toate persoanele spun ca e rau si ca isi bate joc de toate persoanele.Eu am patiti adica mam sarutat cu el iar dupa aia nu a mai vorbit cu mine, in momentul acela si eu am vazut ca si-a batut joc.Dar eu si acuma il iubesc si nu il pot uita sad

Răspuns Câştigător
| NnDWtf a răspuns:

Ti-ai dat raspunsul singura si in acelasi timp te-ai si contrazis.
"Si nu pot spune ca am tinut mult la el."
"Dar eu si acuma il iubesc si nu il pot uita"
Cum vine asta? Nu-l poti uita in sensul ca suferi dupa el? Sau nu-l poti uita in sensul ca nu ti-l poti scoate din cap si nu-l suporti?
Daca e a2-a varianta, orgoliul e de vina.

| melisuky explică (pentru NnDWtf):

Nu de suportat il suport dar nu inteleg de ce nu mai a vorbit cu mine dupa ce m-a sarutat? asta nu pot sa-mi dau seama nici cum

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Tu nu îl iubești draga mea, ai o obsesie pentru el.
N-ai cum să iubești pe cineva care îți face rău, adică ce iubești la el?
În curând va dispărea și obsesia asta crede-mă.

Să ai grijă de tine.

| melisuky explică (pentru Dariusuu):

sad Cred ca asta e raspunsul dar ...totusi nici eu nu inteleg de ce inca il iubesc e chiar ciudat lucrul acesta nu am fost nici odata asa [sentimental] happy

| melisuky explică:

Dar nu inteleg dupa ce sa sarutat cu mine de ce nu a mai vorbit cu mine? asta nici cumnuimi dau seama

| NnDWtf a răspuns (pentru melisuky):

Probabil ai facut ceva rau, probabil nu stii sa saruti, probabil aveai gura plina de saliva si nu ai inghitit-o. Nu avem de unde sa stim, trebuie sa-ti dai singura seama de asta.