Cum sa-i arat unui baiat de la scoala ca-l plac? Cred ca si el ma place, dar nu stiu sigur.Eu incerc sa am subiecte comune cu el cum am facut azi (am vorbit ca intre matematicieni
 Cum sa-i arat unui baiat de la scoala ca-l plac? Cred ca si el ma place, dar nu stiu sigur.Eu incerc sa am subiecte comune cu el cum am facut azi (am vorbit ca intre matematicieni fiind amandoi inscrisi la olimpiada), dar cum sa-i arat ca-l plac?
 fiind amandoi inscrisi la olimpiada), dar cum sa-i arat ca-l plac?					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Pai. la inceput incearca sa vorbiti cat mai des pe teme neinteresante dar sa fie in comun. dupa un pic mai serios. Si daca e asa o sa vada ca aveti in comun mai multe lucruri [bine inteles daca asa va fi dau doar ex], daca i se intampla ceva.intereseaza`te
 dau doar ex], daca i se intampla ceva.intereseaza`te  etc.  Si usor, usor vazand ca il privesti altfel si vorbesti mai mult cu el si mai frumos. poate o sa fie reciproca "placerea" asta
 etc.  Si usor, usor vazand ca il privesti altfel si vorbesti mai mult cu el si mai frumos. poate o sa fie reciproca "placerea" asta  ! Si oricum, foloseste farmecul
! Si oricum, foloseste farmecul .
.

Lol :O OMG daca il iei cu matematica...depinde d tine daca ai curaj intreaba-l din prima daca te place daca nu incearca metode clasice (pune pe alt cineva  s il intrebe, intreaba-l ce crede despre tine PS.intreaba p toata clasa si el va fi obligat s raspunda.) baft
 baft

Vorbeste foarte daschis cu el
intreaba-l dac are prietena si daca zice ca nu are ii zici si nu vrei sa ai? si zice pe cine iar tu zici pe mine