Nu inseamna ca o inseli. Exclusa treaba asta. Dar oricare fata care ar fi fost in locul ei, s-ar fi suparat. Hai sa iti spun si de ce. Pentru ca ea gandeste ca o placi pe aia, si nu pe ea. "Like" asta si inseamna..na. Si mai ales ca ai dat si la o fata, atata i-a trebuit. Ai intrat in mare belea.
Du-te la pozele respective si da dislike. Scoate like-ul, si de alta data nu o mai faci, daca o stii geloasa. Si explica-i s ei asta. Ca nu o sa mai faci, si eventual fa-i si o surpriza, ca sa o mai imbunezi. Nu are rost sa pierzi o relatie de 1 an si 4 luni, pentru niste like-uri. Iar daca te iuebeste, te va ierta si se va impaca cu tine. Iti garantez. Numai nu o presa! :*
Exista doar doua variante a acestei povesti:
1. Iubita ta este o manipulatoare perfida, cauta sa te izoleze si sa-ti controleze viata.
2. Iubita ta este prea sensibila, si ma tem ca nu este pregatita inca pentru o relatie.
Scuze ca m-am apucat si eu sa o descriu pe iubita ta, dar ma tem ca este necesar. Si doar pentru faptul ca *subliniez* gelozia distruge relatiile *terminat subliniatul*.
Un like nu inseamna ca neaparat o inseli dar nici frumos nu este ce ai facut daca stiai ca este geloasa, nu are rost sa va certati pe motivul asta, invita fata undeva unde sti ca i-ar place si impacati-va
Incearca sa-i explici ca a fost doar din plictiseala si ca pentru altcineva tu nu poti sa ai ochi. Ea e singura caruia i-ai oferit inima ta in dar si asa va ramane. Cere-i scuze si spune-i ca nu o sa se mai repete si sa nu se indoiasca de tine niciodata pentru ca n-ai fi in stare sa o inseli.
Si dupa ce te duci sa dai dislike, cum spune LelaG, sa te duci la prietena ta si sa ii ceri sa-ti faca un program de mers la toaleta. Sa stii cand ai voie si cand nu. La fel sa faci si cu mancarea. De fapt, intreaba-ti prietena ce ai voie sa faci si ce nu la fiecare pas pe care il vei face in viata, pentru ca nu vrei sa dai cu piciorul unei relatii cu o fata atat de deosebita. O zgarda si un tricou roz cu numele ei, pe care sa-l porti de fiecare data cand iesi din casa, nu ar strica la randul lor. Ar cimenta relatia!
Of... Niciodata nu am inteles gelozia si nici nu am suportat-o. Incearca sa ii explici ca pe ea o iubesti si ca Facebook-ul e doar o chestie virtuala care nici nu conteaza. Crezi ca ea nu da like-uri la alti baieti?(Daca am gresit scuze atunci) Invit-o la o cafea/suc si discutati despre chestia asta. Si. oricine are dreptul sa aiba amici/amice. Asta nu inseamna ca va inselati... acum nu o sa stati fara prieteni toata viata. E doar parerea mea si sper ca te-am ajutat. Multa bafta pe viitor si o seara cat mai placuta!
I-am dat ignor la aceea fata pe facebook ca sa nu creada ca am ceva cu ea.si i-am explicat ca nu as putea sa o insel, dar nu intelege, e prea incapatanata...ramane la ideea ca am inselat-o...
Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi, pana la urma m-am impacat cu ea, zicea ca sa temut sa nu ma piarda si de aia a fost asa geloasa cand a vazut un like, totul s-a rezolvat acum si ne iubim in continuare foarte mult...va multumesc inca o data...
1. Ea e prea geloasă, dacă dai like la o fată nu înseamnă că-ţi înşeli iubita.
2. Nu e frumos nici să dai like-uri altor fete când eşti într-o relaţie.Fie spus între noi bărbaţii, ştii cum sunt fetele..maximizează totul.
Fă-o să înţeleagă că e o neînţelegere şi că nu se va mai repeta.
Nu ti-am cerut sa imi descrii iubita ok? si nu, nu e proasta, tine la mine si ii e frica sa nu ma piarda...dar mersi oricum...
Scuze, scuze. Cumpără-i flori și ciocolată
Sunteti de 1 an impreuna si nu stiai ca e geloasa? Pai intr-un an ar fi trebuit sa va conoasteti cat de cat bine![]()
Asta e o prostie cu facebook-ul.Intr-o relatie serioasa, in care exista sentimente nu trebuie sa existe certuri pe chestii minore.
Daca se supara din atata lucru, inseamna ca nu stie ce motiv sa gaseasca de despartire![]()
Daca dai like cuiva asta nu inseamna ca ai inselat-o. Cea mai mare prostie. ![]()
Oameni buni lasa-ti viata virtuala, traiti in viata reala
Cred ca ar trebui sa ii explici ca nu ai cu nimeni nimic in afara de ea si ca doar pe ea o iubesti, sper ca va intelege.Mie spre exemplu nu mi-ar placea daca prietenul meu i-ar da like altei fete, incearca sa ii explici situatia cit mai bine ca ea sa o poate intelege si sa nu isi faca alte ginduri precum ca ai insela-o, daca este incredere totul va fi bine! Bafta...