Deci, îți spun ca nu e ok și e bine să fugi și să nu l mai ierți orice ar zice, știu ca e greu pentru ca poate conștient sau inconștient ai făcut o dependenta pentru el dar mai bine lasă l în plata Domnului ai tt viata înainte. nu sta lângă el dacă dupa 2 luni face așa, știu o sa fie greu la început dar orice ar face și ar zice NU ÎI DA ȘANSE LA INFINIT!
Sincer, i-am dat încă 3 șanse... la a patra abatere dacă se mai întâmplă sa îmi vorbeasca urat nu îmi pasa de bunătatea lui am sa ma despart de el.
Nu vreau sa mai sufăr m-am saturat
Așa am zis și eu și am iertat multe și când s-a desp de mine tot eu m-am rugat de el și am stat după el și el doar și a bătut joc nu are sens crede ma pleacă cat încă mai poți încă nu e tarziu
Aloo, trezeste-te, deja e violent! E doar o chestiune de timp pana va incepe sa te si loveasca! Fugi!
Chiar daca-l lasi pe asta insa, problema ramane...tu si altele ca tine, sunteti atat de "oarbe" incat sunteti in stare sa-i suportati orice lui "Chad" si sa-i cautati scuze orice ar face. pe cand pe un baiat bun nici nu l-ati baga in seama.
Credeam ca ai vreo 16 ani până sa vad ca ai 20.
Ce sa faci? Ii dai papucii, clar.
Violență verbală, psihică, manipulare, ce dovezi mai vrei ca să pui punct relației până nu e prea târziu?
Este deja violent, doamne fereste. Nu este normal sa se comporte ca ultima gorila ca dupa sa stearga totul cu scuze ieftine. Asa ceva nu se iarta. Chiar daca erati de 20 de ani, tot era grav, nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, fapta este aceeasi.
Fugi cat mai repede de el
Daca iti da senzatia ca poate sa te loveasca, instinctul tau se bazeaza pe ceva pana la urma.
Deja stii raspunsurile noastre si pana la urma poate fi si al 100-lea iubit, daca se comporta urat si superior, nu poti trai astfel, nu pentru mult timp.
Scurt si la obiect > DAi FLiT!, iați un al nr. de telefon pe Orange la PrePay cu cartela SIM in pachet de 5 euro, activeazati cartela sa ai nr., iar pe nr. vechi din telefon pune-l in restrictie full la apel si SMS primite pe ''iubitelul'' asta al tau si nu mai pierde timp cu iubaretii si ai schimba ca OB-urile de jos, ia o directie spre VideoChat, ai 20 ani cum spui si una e sa ai in jur de 3000 usd pe luna si alta e sa ai 3 masculi-iubiței care ați consuma bani, timp si nervi - cumva cei trei iubiței ai tai au decartat sub fustița ta pe luna vreo 3000 de dolarasi?, Nu cred! Barbati pentru sex si iubitei gasesti cati vrei, insa daca ca fata vrei sa fii independenta, sa ai bani, sa nu ai financiar grija zilei de maine si pe la 30 de ani sa ai de toate cum se spune > casa-vila cu piscina si-n garaj si o masina, atunci te apuci de VideoChat si o sa aiiubitei online cati vrei si care mai dau si cu banu' in tine pe card. Deci, ce alegi > iubitei sau VideoChat?, alegerea e a ta! Recomandarea mea fiindca esti fata este sa te orientezi spre VideoChat - dupa 20 ani daca incepi activitatea la un studio sau de acasa in 10 ani o sa ai si casa ta(apartament de lux full dotat), o masina bunicica, ceva bani in cont si nu o sa ai grija zilei de maine - toate legal, cu carte de munca, etc. Povestile despre VideoChat cum ca in scurt timp 1 an 2 o sa ai toate astea sunt doar reclama, iar ce am specificat eu mai sus sunt realizabile doar in timp, cu munca zilnica online la fel ca un servici de 6-8 ore zilnic si in jurul varstei de 30 ani daca incepi la 18 o sa privesti lumea altfel si crede-ma - O sa te stergi la fund cu toate hartiile inutile de studii si calificari care nu iti vor produce nimic ca bunastare a vietii tale in tara asta plina inca de escroci-securisti politici. Alegerea este a ta ce directie iei spre bani - vrei bani putini = pierde timp din viata ta, cheltuie bani, fa studii, calificari, umbla cu iubiţei si o sa ai cam Nimic; Vrei bani multi lunar si in cativa ani sa scapi financiar de grija zilei de maine = VideoChat este Solutia optima pentru fete acum in Romania nu iubiţei. Alegerea este a ta in cele 2 directii - VideoChat sau iubiţei. Daca alegi VideoChat iti putem sta gratuit la dispozitie cu tot ce doresti informatii detaliate despre Videochat pe care multi nu le spun incepand de la partea tehnica de echipament pana la cum sa incepi, care este procedura, card-uri bancare unde sa primesti banii de pe munca ta online, ce site-uri sunt mai bune pentru inceput. etc. - Cand esti hotarata pe directia asta, email-ul nostru este activ si peste 1 an si peste 20 ani, @email: LagunaBlueMusic@Gmail.com, dai mesaj si o sa ai raspuns la tot ce te intereseaza. In viata nu trebuie sa faci scoli inalte ca sa mirosi banii pe unde sunt si sa ai atragi in portofelul tau - Trebuie sa fii Smeker si cu mult Tupeu! > Pentru tine ca informare scurta > AdultVideochat.ro, < poti sa iti faci gratis cont aici si poti citi apoi si alte detalii; Model de success din Romania > StripChat.com/AlexaCreed