Am transmis de multe ori si o voi repeta de cate ori va fi nevoie, prin raspuns adresat tuturor celor care in mod gresit vehiculeaza idei, presupuneri si pareri false si eronate in privinta lichidului preejaculator. Pentru informarea corecta atat a ta cat si a celorlalte persoane lipsite de cunostinte medicale corecte trebuie sa afli ca lichidul este inofensiv, are atat rolul de a lubrifia glandul penian (capul penisului) cat si rolul de a usura decalotarea (belirea) penisului. Insa principalul si adevartul sau rost este cu totul altul si anume cel de a curata uretra (canalul) din penis de eventuale ramasite/urme de URINA, in vederea inlaturarii aciditatii din uretra si asigurarea unui mediu propice vietii cu pH-ul neutru, pentru ca in cazul in care s-ar putea sa urmeze o posibila/probabila ejaculare de sperma, viata si calitatea spermatozoizilor sa nu fie deloc afectata si acestia pentru o scurta perioada de timp chiar si doar de cateva ore, sa aiba/gaseasca conditii normale de supravietuire. Lichidul preejaculator este produs de 2 glande specializate denumite bulbouretrale (glandele Cowper) care nu sunt interconectare si nici in legatura cu vreuna dintre glandele si organele aparatului reproducator masculin, cele care produc atat lichidul/plasma spermatica cat si spermatozoizii, sau altfel spus cu : vezicula seminala, cu prostata si/sau cu gonadele/testiculele. Deci se poate afirma fara teama de a gresi, ca lichidul preejaculator in momentul producerii si deversarii acestuia in uretra penisului, NU are spermatozoizi in continutul sau in momentul producerii sale.
Insa dupa momentul in care se produce deversarea lichidului preejaculator in uretra penisului, poate exista posibilitatea ca acolo IN URETRA sa se produca contaminarea printrun proces de amestecare cu resturi de sperma care au ramas de la o ejaculare anterioara, care s-a produs chiar si cu cateva ore mai devreme si astfel spermatozoizii ramasi in uretra sa patrunda/sa ajunga in continutul lichidului preejaculator. Aceste resturi/ramasite de sperma pot sa ramana/sa existe in uretra penisului in urma masturbarii sau a unei ejaculari la sfarsitul unui sex intretinut anterior si numai/doar asa prin amestecarea celor doua lichide spermatozoizii au posibilitatea de a ajunge vii si motili din vagin in uter. In concluzie datorita faptului ca lichidul preejaculator asa cum este produs initial este ''steril'' adica NU contine spermatozoizi, deci este un lichid complet inofensiv, rezulta ca NU se poate forma o sarcina prin intermediul acestui lichid, care asa cum am specificat producerea sa de catre organism are un cu totul alt rol. Multa sanatate!
„... in plus, va pierdeti timpul!"
===
Corect. Așa ca restul celor care au scris aici. Deci ce rost are să mai spună cineva, ceva?
Cred ca parintii tai sunt foarte mandri de tine.
Vezi tu cand vei plange dupa copilarie, pentru faptul ca ti-ai sodomizat inocenta si ti-ai nenorocit puritatea, copil inconstient.
Ai merita sa-ti dea Dzeu un copil, sa te inveti minte. Generatie depravata si distrusa.
Ti-ai batut joc de tine si de parintii tai.
Iatai si pe cei cu gandire comunista, in primul rand e viata ei, corpul ei, face ce vrea, daca ea alege sa isi piarda virginitatea la 16 ani NU ESTE PROBLEMA TA, nu va inteleg oameni buni, sunteti facuti doar sa criticati? Cu ce te ajuta pe tine ca o jignesti pe fata asta? Dormi cumva mai bine? Ai constiinta impacata sau care e ideea ca nu pot sa pricep raspunsul tau la aceasta intrebare. Nu va convine, treceti mai departe, daca puteti sa ajutati, ajutati, sunteti facuti doar din ură unii. Daca asta este o "generatie depravata si distrusa" generatia ta cum este? Pai stai sa ti spun eu: plini de ura, dornici sa injositi alte persoane. Deschideti ochii ca nu mai suntem in timpul comunismului, generatiile se schimba, cu ce suntem noi in masura sa judecam? Ar trebui sa ne vedem de lungul nasului. Esti un om cu mult rau in suflet si frustrari nerisipite.
Eu nu sunt asa de obicei, doar ca in momentul ala m-am pierdut cu totul efectiv... macar tu sa ma intelegi
Si oricum nu s-a intamplat mare chestie
Dar oricum sunt in continuare foarte agitata si stresata
Te inteleg, dar nu prea ai motive, ti am spus ca sansele sunt foarte minime spre deloc. Asteapta sa iti vina ciclul si nu te mai stresa, stresul poate fi un factor influent in intarzierea ciclului
Esti probabil un copil, deci nu intelegi gravitatea situatiei. Imi pare rau ca va scapa parintii din mana si ajungeti niste destrabalati.
Ai rămas! :O Ai grijă!
Calmează-te, respiră adânc, n-ai nimic!
E cam greu să nu te „judecăm" dar mna.
Te credeam mai desteapta de atat!
Ce rasupuns eset asta, in bataie de joc?
De cand un copil cuminte ca tine, sa- transformat intr-o jigodie?
Nu ai decat 13 ani, habar nu ai de ovulatie si mestruatie dar te apuci sa spui altora "ai ramas, ai grija"?
De ce nu raspunzi tu, la categoria la care te pricepi si lasi intrebarile de la sex si dragoste, adultilor?
Chiar nu-ti este rusine?
Din ce ai descris, nu ai nici o șansă sa ramai însărcinată, deci eu zic sa te relaxezi si sa evitati contactul sexual vagin penis ne protejat.
Sunt si alte metode daca vreti sa va distrați.
Ignora celălalte răspunsuri deoarece nu este chiar așa.
Sarcina se poate forma și înainte de ejaculare, deoarece barbatului îi poate rămâne spermă pe canalul peninsului, în acel loc unde își face nevoile și ejaculează. Sperma poate ieși și fara sa simtă el, dacă este tânăr. Sperma apare la 13-14 ani, în unele cazuri mai devreme sau mai târziu... Deci sperma poate ieși și dacă nu ejaculează de tot, și poate ajunge ușor la ovul. (Parcă așa era la femeie)
Așadar dacă te simți sau te vei simți rău, dacă vei vomita sau alte lucruri te poți îngrijora grav.
Oricum, ti-as recomanda sa faci niște teste de sarcina, odată la doua săptămâni. Nu cred ca ar costa așa mult.
Sa presupunem ca dacă ai rămâne gravida, una dintre soluții ar fi sa faci un avort, dar nu cred ca ti-ar plăcea sa fii "mama" unui copil mort.
Data viitoare ar trebui va prietenul tău sa folosească un prezervativ, care costa undeva la 4, 5 lei bucata dacă nu mă înșel. Sau sa iei pastile anticoncepționalele.
Totuși nu cred ca ai vrea sa ai o sarcina nedorita.
As fi fericit dacă mi-ai da funda?
Dar gen nu am facut nimic, nu l am lasat sa intre, intelegi tu
"Ovul-parca asa era la femei" )) nu inteleg de ce te dai atat de experimentat cand nici macar nu stii sigur lucrurile pe care le afirmi, pentru ce sa faca "cateva teste de sarcina la 2 saptamani" cand acel test este valid DOAR dupa 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, nu cred ca ti s-a intamplat sa fii "tata" de copil mort, asa ca nu cred ca esti in masura sa comentezi aici cu o atitudine zeflemista, sansele respectivei domnisoare de a fi insarcinata sunt foarte foarte slabe, nu mai speriati lumea degeaba si faceti din țânțar armăsar si NU mai aduceti informatii pe care nu le stiti cu certitudine pentru ca puteti induce in eroare unele persoane
Stai linistita, nu ai motive de ingrijorare, ar fi sanse de 1 la un milion sa ramai insarcinata din lichidul acela si fara penetrare, plus ca acel lichid contine o cantitate mica de spermatozoizi si este aproape imposibil sa se formeze o sarcina fara penetrare.