anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
E ceva care mă macină din multe puncte de vedere
Pe scurt, acum aproape un an, am avut o prietenie pe net.
Oarecum m-am atașat foarte tare de persoana aceea fiindcă era una "diferită" (gen avea niște caracteristici pe care eu nu le am mai întâlnit vreodată, gen ca să spun un fel de personalitatea foarte puternică).
De la o vreme persoana aia pur si simplu nu a vrut să mai vorbim, adică oarecum îmi răspundea sec și încerca, dacă deschideam o discuție, să o închidă.
O vreme aproape uitasem (câteva luni) dar după niște evenimente in viața mea(nu au legătură cu persoana respectivă) aproape în fiecare zi îmi trece măcar un gând despre ea. Câteodată(rar) si plângeam când mă gândeam la persoana aia. Am si visat o de 3-2 ori.
Ce să fac să scap de chestia asta?

4 răspunsuri:
| alexalx1234 a răspuns:

Dacă acea persoană era o fată mai bine renunți că fetele sunt doar după bani și BMW. Ele nu oferă nimic.

| Idcjustidk a răspuns (pentru alexalx1234):

Sunt fată si ai o părere total greșită despre fete

| Catalin77945 a răspuns:

Iti cauti alta prietena, simplu

| AlexValentinn a răspuns:

Cauta-ti o alta prietena cu care sa ai o relatie si o sa uiti de ea. Oricum eu nu inteleg cum puteti sa vorbiti cu oameni ca si cum v-ati cunoaste in realitate dar nici nu va cunoasteti. Nu ai de unde sa stii cum ar fi fost acea persoana in realitate, gandeste-te ca de multe ori cunosti o persoana in realitate si nu stii ce intentii are sau cum e ea de fel pentru ca se mascheaza, dar apoi pe internet.