Prin asta am trecut si eu candva:* si eu eram la fel de timida ca tine
la mine a fost bine ca el a sarit sa ma sarute nu eu
iti dau un sfat
daca esti timida e mai misto sa te saruti prima data cu el intr-un loc cat de cat intunecat
adica sa nu fie asa ziua...mergi si tu mai pe seeara cand se intuneca
nu stiu de ce dar mie mi-a dat asa incredere in mine
:* hai ca prima data e mai greu dar apoi vezi tu ce-ti place
:X
Paii nici nu e cazul sa ai prieten de pe acum ) esti cam mica:p Mai asteapta vreo 2 ani si atunci o sa poti sa iti faci viata:^^
Auzi da` care e treaba ta pana la urma? Nu te mai baga in viata ei. daca ea vrea sa aiba prieten de acum, taci. GET A LIFE!
Eu chiar sunt confunza tu nu vezi bine sau cum?!...Am specificat ca nu vreau chestii de genuu` raspunsurilor tale, eu nu am sa astept ca vrei tu 2 ani
..Mai bine nu mai comentai.De parca tu ai fi mai mare=p~ si chiar daca ai fii ce? Creca tu nu te`ai sarutat la varsta mea sau chiar mai mica...Hai lass`ma frate
!
Lasate purtata de val totul va fi bine nu iti fie frica sau chestii de genu cum face el... faci si tu
ceva de genul era :*:*:*:*:*
Nu exista sfaturi pentru asa ceva. daca sarutul e pentru prima data la voi, experimentati-l impreuna.va fi amuzant la inceput, ca nu veti reusi cu brio din prima e un simplu sarut, nu e o incepere a vietii sexuale
Nu trebuie sa-ti faci grije lasa-l pe el sa faca primul pas iar restul va decurge de la sine. Si mie mi-a fost putina teama de primul sarut dar stai linistita nu e vreo metota sau geva de genu totul vine de la sine, e ceva instictiv. :* Funda?
Fara sa par ca ma bag, dar, tu iti programezi primul sarut? De unde stii tu ca asa va fi? Pai daca nu la-i mai avut ce crezi, ca ceilalti au exersat nu situ ce? Las' ca atunci cand va fi totul o sa vian de la sine. Degeaba te stresezi.
O zi buna!
Stii cv nu trebuia sa raspund! pentru ca oricum nu avea rost.