Cu ce ai fii tu mai bun ca altii pedepsind-o?
De ce nu incerci sa-i explici acum, cand totul este recent, ea nu are de unde stii ca tu nu esti vinovat, i s-a facut o farsa proasta si probabil ca cineva a dat vina pe tine, dar, atata vreme cat aroganta nu-ti permite sa-i vorbesti si sa-i explici adevarul, ea nu va stii ca nu etsi vinovat.
Daca o iubesti cu adevarat, lasa naibii arognata aia prosteasca si du-te sa-i explici fetii!
De cate ori vad o intrebare care incepe cu "Ma numesc x" stiu ca va urma sa citesc mult ![]()
Baiete, desi eu stiu, tu stii, chiar si ea stie ca iti dau raspunsul bun, cu siguranta nu-l vei asculta.Totusi iti voi zice sa fii alaturi de ea, pentru ca aceasta fata nu a avut o copilarie frumoasa sau usoara si cu siguranta are nevoie de indrumare si o persoana pe care se poate baza si o poate ajuta in viata. Daca nu ai de gand sa faci asta, las`o de tot pentru ca ii vei face si mai mult rau. Daca ai de gand sa ramai langa ea multa vreme de acum incolo, dovedeste`i si spune`i ca orice ar fi nu te va pierde si apoi sarut`o.
Alegerea o poti face doar tu sa stii, insa lumea este deja plina de idioti care le fac sa sufere.Gandeste`te bine daca vrei sa fii ca ei.