| mitzareal a întrebat:

Buna TPU.ma numesc mihai si sunt din arad am si eu o mica problema la mine la scoala este un grup de fete mai mici cu 1 an ca mine.mai de mult mi-a placut de una dintre ele am vrut sa fac rost de id ei de la o prietena din acel grup si apoi de la un frate de al ei pana la urma l-am aflat si am vb 1 data cu ea bla bla ce faci si chestii de astea.simpatia pentru ea s-a dus repede nici eu nu stiu daca am placut-o cu adevarat.problema este k acum imi place chiar foarte mult de cea mai buna prietena a ei si nu stiu ce sa fac daca afla ca imi plk de ea ce va crede?(deoarece ea stie ca o simpatizam si pe cealalta) nu stiu ce sa fac tinaind cont k nu am vb niciodata cu ea.cum sa procedez sa nu ma creada k sunt vreun fustangiu eu chiar o plac mult. ast sfaturi de la voi(si va rog fara caterinca pentru ca stiu ca pare ciudata intrebarea) worried

4 răspunsuri:
| expertulginecolog a răspuns:

1 nu o insela este foarte important pentru o fata ca prietenul ei sa nu o inselehappy

| publikkul a răspuns:

Vorbeste cu ea ( trebuie sa iti fie totuna de ceilalti ) tu ai chestiile tale si un trebuie sa te intereseze parerea altora despre tine, fii asa cum esti si vorbeste cu fata aceasta care iti place tie si discuta deschis despre situatia aparuta.
baftawinking

| xCarolina a răspuns:

Poti doar spera ca nu va lua in calcul posibilitatea ca tu sa le incerci pe fiecare.Situatia e, intr-adevar, destul de neobisnuita, dar trebuie sa treci la fapte. Daca vrei sa o abordezi pe aceasta fata, te sfatuiesc sa schimbi oarecum "tactica", sa nu para ca iti incerci norocul cu toate.Cel mai bine ar fi acum sa vorbesti cu ea fata in fata si nu mess, retele de socializare, alea alea. Leaga o prietenie in mod direct si incearca sa te simti cat mai lejer in prezenta ei.Mai demult, asa se cunosteau oamenii, si nu prin conversatii pe mess.

| Blondda a răspuns (pentru expertulginecolog):

Ce treaba are inselatul aici?