Buna. Fii tu insuti. Vorbeste cu ea, purtati diverse conversatii, incearca sa o cunosti, sa aflii ce ii place etc. E important sa ai simtul umorului, sa fii amuzant, de treaba. Dupa ce va cunoasteti mai bine ai putea sa o inviti undeva, la un suc sau in parc.Bafta!
Salut.deci in primul rand nu exista sa fi tu insuti deoarece la prima intalnire vrei sa o impresionezi nu sa ii arati calitatile si defectele asa ca uita de sfatul "fi tu insuti" deci depinde de caracterul fetei daca e mai timida nu o sufaca vorbeste cu ea despre ori ce porcarie in cat sa nu lasi momente de tacere intre voi daca e vorbareata e mult mai bine las-o tati sa vorbeasca vezi tu cum e caracterul ei trebuie sa ii arati ca esti alegerea perfecta pentru ea.bafta
Vorbeste despre scoala spre exemplu sau povestestei ceva experiente amuzante de ale tale
Ii dadeam un exemplu sa vorbeasca despre ori ce vrea el
) numa sa o captiveze
Am vazut ca s-a comentat pe baza spuselor mele si ma doare capul cand vad ca persoana respectiva nici macar nu stie sa scrie corect gramatical. Eu am spus sa fii tu insuti, adica sa te comporti normal, sa nu iti faci griji, sa nu gandesti negativ, sa nu fii incordat. Vorbiti despre muzica, filme, scoala, hobby, etc. Dintr-un subiect ajungeti in altul si tot asa.
Prima impresie connteaz!
Teas sfatui sa ii spui ca e draguta sa ii faci complimente, unei fete ii place sa ii faci complimente mai ales ceva de haine, sa aflii ce ii place.
Vorbiti despre lucrui amuzante ceva glume
.
NUUU foloseste un dildo jucaria aia de 5 cm nici nu o scoate la vedere ca incepe fata sa rada asa legata