| GwenStefani a întrebat:

Mama mea este foarte suparata deoarece a avut foarte mult de suferit pana acum si a pierdut multe. Mi-a zis ca singurele motive pentru care lupta suntem eu si sora mea mai mica. Tatal meu este mai serios, uneori rece si egoist.

Iar eu nu pot face nimic ca ea sa fie fericita. Ma straduiesc sa invat bine, dar nu reusesc sa perseverez deloc. Iar sora mea a inceput sa fire "rebela" si sa vorbeasca urat cu mama.

Ce as putea face sa o fac fericita?

9 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Esti un copil bun, crede-ma. Din pacate nu poti face mai mult decat sa-i arati ca o sprijini, ca o asculti si ca incerci sa inveti bine
Nu cred ca vrea mai mult de la tine.
Iar pe sora ta, intelege-o. Probabil trece si ea prin niste etape nasoale, si are multe nemultumiri!

| neutrino a răspuns:

Sa nu o faci niciodata de rusine si sa ai incredere in ea. Fericita nu o poti face numai tu, dar poti sa ii oferi clipe de fericire, ceea ce nu e putin.

| val31989 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci, este s-o asculti in continuare si s-o respecti.
Si vorbeste cu sora ta mai mica... invat-o tu ca nu e frumos sa vorbeasca sau sa-i intoarca cuvintul mamei.
Oricum ar fi si mama si tatal trebuie sa-i respectati si sa-i ascultati, pentru ca datorita lor ai crescut si numai datorita lor esti acum in viata si te bucuri de ea.
(Nu ar strica din cand in cand sa-i spui c-o iubesti)

Sper ca te-am ajutat.winking

| AlinChiriac a răspuns:

Sunt mai mult ca sigur ca, daca mama ta ar vedea acest post. Ar fi printre cele mai fericite mame stiind doar ca iti pasa de siguranta si fericirea ei. Altceva nu stiu ce ai putea face, incearca sa fii cat mai optimista in preajma ei, sa zambesti si sa te porti cat mai placut. Cat despre sora ta mai mica. Deja ai mentionat ca este mai mica decat tine, iar faptul ca este rebela e ceva normal atata vreme cat cineva ii poate impune o limita. Cu timpul aceasta va realiza de cele facute, isi va aminti cu drag acele vremuri, dar tot odata isi va da seama ca a crescut si ca sunt multe alte lucruri prioritare in viata.

| sharlyn a răspuns:

Un te iubesc mamă o va face fericită cavântul acela e cel mai important pentru o mamă nu cadouri sa nu stiu ce altceva şi sa continui sa înveţi bine. happy...Te înteleg foarte bine, e dureros sa iti vezi mama trista sad...te pup şi sper ca sa rezolvi problema aceasta.

| xPatriciaa a răspuns:

Oferai un cadou sau spune-i ca o iebesti mult!

| studenta a răspuns:

Am avut si eu o experienta foarte asemanatoare cu a ta. S-ar putea sa-ti fiu de ajutor uite mail-ul meu daca vrei sa-ti povestesc experienta mea sau sfaturi de la cineva cine a mai trecut prin asa ceva dhajnalka91@gmail.com

| Cautnic_Antonia_1997 a răspuns:

Este foarte frumos ca te gandesti la fericirea mamei tale. Mai ajut-o cu treburile casnice, stai mai mult timp cu ea si spune-i ca o iubesti! insa ai grija sa nu te deprime nefericirea mamei prea mult!

| cosminumic a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu sora ta si sa incercati sa le mai faceti voile, dar cel mai mult un parinte e fericit cand isi vede copilul cu premii la invatatura, stiu din propria experienta!