Sa iti fie rusine cu casa ta? Gandeste-te la cei care nu au unde locui. Si-ar dori mult o casa. Nu conteaza cum arata. El nu te-ar iubi dupa cum ai tu casa. Un baiat te iubeste dupa cum ai inima. Gandeste-te ca esti foarte norocoasa ca ai o casa, unde sa dormi, unde sa mananci.
De ce sa te jignim? Ca esti o fata sincera, simpla si o fata fara fite si figuri?
Cheama-ti iubitul acasa fara nici o rusine. Daca te paraseste face asta doar pentru ca nu te iubea cu adevarat. Daca face comentarii pe seama casei tale spune-i ca nu toata lumea se naste in puf ca el., ca nu toti parintii fac banii usor ca ai lui. Sunt sigura ca ai tai au muncit foarte mult sa iti asigure tot ce ai tu acum.
Sper ca ai reusit sa pui acest mesaj la suflet si sa iti dai seama ca iubirea nu tine cont de bunuri materiale ci de bunurile sufletesti.
Succes cu iubitul tau. :*
Eu ca parte masculina iti spun ca asta ar fi ultimul lucru care ar conta pentru mine la o fata. Dar acum e cam tarziu, sunt deja insurat... Astea sunt chestii foarte nesemnificative in dragoste. Daca el comenteaza la un asemenea mic amanunt inseamna ca nu te iubeste si nu merita el sa fie cu tine.
Chiar crezi ca o sa te paraseasca doar ca nu ai o casa aspectuoasa?
Incearca sa te mandresti cu ce ai, indiferent de cum e.
Gandeste-te ca multi nu au nici ce ai tu.
Buna! Eu zic sa nu iti faci griji pentru aspectele astea! Daca el te place cu adevarat nu va lua in seama ca nu ai o casa atat de moderna. El este impreuna cu tine pentru ca te iubeste si nu stia inainte de a fi impreuna cu tine situatia ta materiala. Nu iti face probleme, totul va fi bine.
Mult succes! :*
Eu cred ca e prea devreme ca mama ta sa-l cunoasca.Trebuie mai intai sa-l cunosti tu mai bine, sa vezi ce e de capul lui, daca e un baiat cu care sa ai o relatie serioasa.Ca asa dupa 5 zile, nu sti ce are el in cap.
Si daca il vei aduce la tine acasa si n-o sa-i placa, e posibil sa se desparta de tine.Pt ca in 5 zile nu aveti cum sa va iubiti, daca aveati mai mult timp impreuna, si era iubire intre voi, si erai sigura pe tine, il puteai aduce acasa, stiind ca n-o sa se desparta de tine pentru atata lucru, ca el nu are o relatie cu casa ta, are cu tine.
Eu zic ca ar trebui sa-i spui mamei tale ca nu e momentul sa-l aduci acasa, ca e prea devreme.Si cred ca ar intelege.
Acum tu faci cum crezi. ![]()
Si eu sunt in aceeasi situatie, mi-e rusine cu casa mea.Insa stii ce? Daca ei ne vor iubi, o sa ne iubeasca asa cum suntem.Nu o sa putem sa ne facem casa moderna in cateva zile nu? asta necesita timp. sper ca o sa te inteleaga la fel ca si pe mine.nu cred ca la inceput casa lui a fost lux deodata.O sa fie totul bine si o sa ai o zi foarte frumoasa! PS.La multi ani :*