| Jack99 a întrebat:

Nu am niciun fel de experienta intima cu vreo fata, si sunt deja trecut de varsta de 20 ani. Nu am avut mediul necesar cand trebuia sa invat aceste lucruri si acum imi e imposibil sa imi fac o prietena, chiar daca ma inteleg bine cu fetele, au fost fete care m au placut si ai dat semne ca m ar place, dar tot nu am reusit. Am impresia ca le e frica sa se lege la cap cu cineva ca mine, fara experienta. Si timpul tot trece ma gandesc ca niciodata nu voi avea o iubita.

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Cred ca e invers,cred ca tie iti este frica de fete!
Toate au un inceput, poti sa incepi chiar de azi sa interactionezi cu cat mai multe fete.
Daca nu te lasi influentat de conceptile sociale, poti sa abordezi si pe strada.
Iti garantez ca o sa ai rezultate.
Cat despre experienta, conteaza sa ai penis, o sa gasesti o fata mai putin pretentioasa care te va accepta asa cum esti.
Iesi din zona de comoditate si abordeaza problema cu tupeu.
Succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu dispera. Va veni si vremea sa-ti gasesti persoana potrivita care sa te accepte asa cum esti. Trebuie sa ai doar putintica rabdare, incredere si speranta. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti folosi de cele care nu se culca cu tine, sa atragi alte fete deoarece celelalte habar nu au ca tu ai putea fi virgin.
Fetele se simt mult mai in siguranta daca stau cu baieti care se culca cu multe fete, de aceea te resping daca esti virgin.

| anonima3389 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde le scoti? Eu întotdeauna mi+am dorit ca iubitul meu sa fie virgin, eu sa fiu prima. femeie din viata lui. Asa cum si baietii vor cateodata o virgina. Eu nu știu unde cautati voi fetele astea de nu le gasiti decat pe alea care vor bani. Probabil si voi va uitați doar la d-astea buzate, siliconate din cur pana-n tate, botoxate si cat mai false.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonima3389):

Nu ma uit doar dupã fete cu fund pânã-n Tate, am observat din toate si ai dreptate cu Cât sunt mai "frumoase" cu atât falsitatea (minciunile) si prostia dau pe afara.
Probabil nu ai inteles ce am vrut sã spun, virginitatea nu e o problema dar baiatul si-a pierdut sansele, chiar dacã acele fete se simteau atrase, asa ca mai bine ar cunoaste alte fete, decât sã-si facã griji cã rãmâne virgin toatã viata si nu mai reuseste cu nici o fatã daca nu i-a mers pânã acum.

Răspuns utilizator avertizat
| Golyat18 a răspuns:

Nu iti trebuie mane nici eu nu am avut si nici nu vreau sa am si am 18 ani fetele is re#e.winking

| Andersen2k18 a răspuns:

Nu trebuie sa disperi va veni vremea si pentru tine sa iti gasesti pe cineva care sa te accepte asa cum esti. Si eu am 18 ani si inca nu am o prietena, nici nu caut una. Eu cred ca totul vine pe neasteptate, asta e adevarata dragoste. Caci, daca cauti anumite fete nu vei reusi sa dai peste cea potrivita tie.

| Deserth a răspuns:

E adevarat ca baiat in zilele noastre e foarte dificil sa iti gasesti o prietena poti sa fi si sa arati ca Fat Frumos daca esti sarac nu ai bani,casa,masina, contri bancare, ramai singur cuc! Ar fi o scapare totusi, la prostituate, te mai scot ele din monotonie

| Ether a răspuns:

Crede-ma ca nu esti singurul in situatia asta. Altii si-au inceput viata sexuala si mai tarziu, dar multi nu recunosc de teama reactiei altora si vor mintii ca ei deja au facut. 20 de ani nu e o varsta inaintata, mai ai mult inainte. Chiar daca nu suna bine, dar cei care spun ca trebuie sa ai o stare financiara buna au putina dreptate, in sensul ca acele persoane au sanse mai mari sa "prinda" ceva, dar numai pentru o scurta perioada de timp si nu o relatie lunga. Probabil ca nici nu te invarti in mediile potrivite unde ai putea sa gasesti mai usor. Depinde si de persoanele cu care iesi. De exemplu, e doar un exemplu, daca tu esti o persoana mai timida, mai serioasa, care cauta ceva mai serios si frecventezi persoane care numai chefuri au in cap atunci ori te conformezi, ori schimbi mediul pentru ca o fata linistita nu o vei intalni in baruri sau cluburi. Nu inseamna ca una serioasa nu iese in club, dar nu vei avea sanse sa o agheti. Daca vrei aventura, atunci trebuie sa iesi cu persoane care au acelasi obiectiv. Nu intri in biserica ca sa cauti un partener, daca intelegi ce vreau sa spun. De asemenea, ai putea sa incerci sa fi mai dezinhibat sa te porti natural si sa nu intri in friend zone. Mai sunt si alte lucruri, dar noi nu te cunoastem.

| LilPeep a răspuns:

Poveste similara aici, sunt plictisit de viata tot timpul, nu stiu daca apuc sa fac 25 de ani, nu vad nici un viitor.