1. Poti sa ii zambesti. Nu cred că se supără. Si vorbiți mai mult. Despre orice. Asa ajungeți sa va cunoasteti mai bine si sa va apropiati unul de altul.
2. Da. Te place cu siguranță.
Un băiat daca nu place o fata nici macar nu va sta lângă ea. O va respinge si ocoli tot timpul.
In schimb, dacă tu zici te priveste mai tot timpul, sta in continuare cu tine, in ciuda răutăților spuse de colegii tai, eu cred ca te place.
Încercați sa iesiti si in afara scolii, nu aveti nimic de pierdut.
Asa am patit si eu, am stat in banca cu un baiat in ultimii doi ani de liceu. La ceva timp dupa terminarea liceului mi-a spus ca e indragostit de mine, cu toate ca eu nu vazusem niciun gest din partea lui care demonstreze asta, sau nu am fost eu atenta pentru ca deja aveam o relatie si nu il vedeam cu alti ochi...E posibil sa te placa. Fa si tu glume subtile sa vezi cum iti raspunde
In primul rand buna :* in al doilea rand ar trebui sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, pentru ca hai sa ne gandim astfel : daca nu te place si doar interpretezi tu gresit o sa fie jenant si e posibil sa inceapa sa se comporte aiurea daca il intrebi sau faci ceva gest mai mult decat unui prieten. Daca e sa fiti impreuna, o sa fiti, nu trebuie sa fortezi lucrurile, eventual poti sa faci pe nepasatoarea ca sa vezi reactia lui :* Sper ca te-am ajutat
Mihacatalin1555 întreabă: