| anonim0017 a întrebat:

Buna TPU...Problema mea e urmatoarea,
Ma excit foarte tare si ejaculez foarte repede, nu dau bine din cur si mam terminat... daca iau China Brush ma va ajuta?
dau funda /
sau daca stiti alt produs care m-ar ajuta sa rezist mai mult si cam cat tine sa nu ejaculez...

4 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Produsele astea nu func'ionează niciodată, se bazează pe nesiguranța oamenilor care le cumpără, totul e în mintea ta.
Salut.
Nu e o problemă, e doar în mintea ta. Mii de ani strămoșii noștri ejaculau repede pentru că altfel îi mânca leul în savană sau venea unu și le dădea în cap. Recent omenirea a cultivat sexul și acum ne place să o facem mai pe îndelete. Ca să ejaculezi mai târziu trebuie să te dezobișnuiești de acest reflex. Înepe prin masturbare, când simți că te apropii de ejaculare te oprești și strângi capul penisului între arătător și degetul mare. Se activeză un reflex medular numit bulbo cavernos care inhibă ejacularea. Apoi când simți că începe să scadă erecția dar înainte de a o pierde de tot, începe din nou să te masturbezi și tot așa. În prima zi încearcă să faci chestia asta 5 minute pe ceas. A doua zi sau la două zile mai bine o faci timp de 6 minute, următoarea dată tot așa, sau mă rog, fă pași mai mici dacă tu crezi că e necesar. În timp ajungi să simți când îți vine și dacă ea nu a avut orgasm poți să te oprești, faci aceeași schemă și reiei mișcările până îl are și ea. Cu timpul nu vei mai avea nevoie să te oprești, vei controla din viteza mișcărilor.
P.S. Un alt secret este să îi provoci ei un orgasm înainte să o penetrezi, manual sau oral. Sau măcar să o aduci aproape de a avea unul, pentru că în felul ăsta aveți șanse mai mari să aveți orgasm simultan.

| Abadonna a răspuns:

Hmm, si daca sfaturile date de ceilalti colegi nu te ajuta, poti sa incerci si sa ejaculezi in timpul preludiului ( un oral, chestii ) si apoi o sa vezi ca te plictisesti tu pana ejaculezi iarasi laughing

| Fabian20 a răspuns:

Atunci cand dai din cur gandeste'te in alta parte

| anonim0017 explică:

Si as vrea sa stiu daca ma va ajuta produsul de la prima aplicare