Eu cred ca e gelos...si,ori s-au mai intamplat si alte lucruri care l-au facut sa fie gelos, iar acesta a fost ceva de genu':"Il pupa.Deja s-a umplut paharul."Si, crede-ma, astea sunt reactiile baietilor cand sunt enervati la culme, ori nu era chiar atat de gelos dar a vrut sa observi tu ca e gelos.Iti place logica mea? Uneori trebuie sa faci munca de Hercule Poirot ca sa reusesti.Deci,sa intoarcem situatia pe toate partile. Posibilitatile ar fi urmatoarele:
1.Te place.
2.[ti-am spus deja]
3.[ti-am spus deja]
4. Poate ca nu avea vreun motiv sa se comporte asa.Pur si simplu vroia sa vada reactia ta.
5. Daca vroia sa vada reactia ta nu vad de ce l-ar interesa daca nu mai sunteti impreuna, ceea ce ma face sa revin la varianta 1.
6.Nu il suporta pe tipul ala.(desi, daca baiatul ala mai e si prietenul tau, nu vad de ce l-ar satisface sa il jigneasca de fata cu tine)=>din nou varianta 1.
...cam asta e tot.Ma mai gandesc eu la ceva si revin daca imi vine in minte.
Ori o fi gelos, ori a zis asa ca nu-l suporta pe respectivul tip. Nu se stie bine, asa ca nu trage concluzii gresite
Este gelos, ii este drag de tine, mai tine la tine un pic si nu suporta sa te auda sau sa te vada ca vorbesti cu un baiat care este mai presus ca el.
Ahh scumpa cum te inteleg am patit si eu asa situatie, eu cred ca este mai mult ca precis ca este gelos si mai tine la tine pantru-ca o persoana indiferenta iar fi indiferent dar nu ar comenta o astfel de situatie poate el mai are sperante la tine si s-a speriat cind a auzit ca pupi pe cineva))