| koopman a întrebat:

Sa va spun ce am facut acum 2 zile.Am vorbit cu fata pe care o iubesc pe facebook. faza e ca inainte cu 1 luna i-am spus ca o iubesc iar apoi peste 3 zile i-am spus ca no mai iubesc, iar acum o iubesc mai mult ca oricand. Ea stia ca no mai iubesc.Si acum 2 zile am vorbit cu ea, si i-am spus asa ce ar face daca i-as spune ca o iubesc. Ea a spus ca ar fi bucuroasa daca i-as spune ca o iubesc. Ce a vrut sa inesmne "ca ar fi bucuroasa?". Mentionez ca este colega mea de scoala.

4 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te decizi ce simti pentru. ea si sa nu mai induci fata in eroare.Ai putea sa vorbesti deschis cu ea sa-i spui ce simti si ce crezi sa vezi daca sentimentele sunt reciproce.Din moment ce a afirmat ca si ea ar fi bucuroasa sa auda un "te iubesc" de la tine e de bine. Putea ca dupa jocul asta de-a "fata ascunselea" sa iti arunce cateva vorbe indiferente si sa nu o mai intereseze, dar nu a facut asa.Decii demonstreaza-i ce simti pentru. ea si totul va fi bine.Baftawinking

| alexandru921994 a răspuns:

Spune-i ca o iubesti, nu are ce sa se intample rau. daca nu ii spui tu te ascunzi de raspunsul ei deoarece iti este frica

| breakbad a răspuns:

My friend, iubire pe facebook nu exista 1 la mana, 2 la mana iubirea este un sentiment mult prea profund ca sa il spui persoanei de langa tine chiar si dupa 4 luni, dar sa ii spui virtual. Poate exista o atractia si nevoia de a tine la cineva, hai sa nu o dam in penibil.

| didutu_6969 a răspuns:

Adica inca te iubeste si asteapta un raspuns de la tine hotaraste-te odata o iubesti sau nu si spune-i-o.