| Lavidaloca a întrebat:

Buna TPU happy
Sper sa nu va plictisesc cu povestea mea si daca se poate as dori sa primesc cat mai multe opinii.
Problema sta in felul urmator, vara trecuta am inceput sa ma ciupesc cu un tip pe facebook(tin sa precizez ca baiatul este de la mine din oras dar nu il cunosc si nici nu am prieteni care sa il cunoasca).Am tinut-o asa vreo 3 saptamanai pana cand domnisorul s-a hotarat sa-mi trimita un friend request.
Imediat dupa acceptare mi-a dat mesaj,am inceput sa vorbim tot felul de lucruri iar timpul a trecut pe nesimtite,pana cand s-a facut dimineata, si sa vedeti surpriza..reintru dupa 2 zile pe facebook si vad ca baiatul m-a sters de la prieteni.
Din august si pana acum inca nu am reusit sa mi-l scot din cap(discutia pre care am avut-o m-a marcat foarte mult,pot sa va spun ca m-a si impresionat mentalitatea lui)nici eu nu inteleg ce se intampla cu mine, unii prieteni m-au sfatuit sa ii trimit un mesaj si sa ma bag in seama cu el insa sincer nu sunt decisa.
Voi ce credeti? Credeti ca mai are rost sa-i trimit vre1 mesaj sau sa dau totul uitarii?
Va multumesc kiss

Răspuns Câştigător
| Mirana03 a răspuns:

Buna! parerea mea este ca el a vrut doar sa aiba cu tine o conversatie ca intre amici si nimic mai mult. Daca intr-adevar era interesat de tine nici nu te stergea de la prieteni in primul rand si in al 2-lea rand macar incerca sa pastreze acea relatie de simpla amicitie. Indicat ar fi sa nu te mai gandesti la ce a fost ca sa nu iti faci tu singura rau.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te-ai ciupit putin si ai ramas ciupita! Trezeste-te, intre o poveste de pe facebook si realitate este o mare diferenta. Uita aceasta poveste si incearca sa intelegi ca pe facebook poti spune tot ce-ti trece prin cap si ca nu este altceva decat un mod neutil de ati pierde timpul.

| Azµre a răspuns:

Eu zic să îți vezi de treabă lasă-l nu-i mai da nimic.

| hotdesire a răspuns:

Da-i un mesaj ca nu te mananca

| IREros a răspuns:

Daca te vroia amica nu te stergea, daca te vroia iubita clar nu te stergea ba chiar mai mult... tinand cont ca sunteti si din acelasi oras v-ati fi intalnit deja. Totusi nu e imposibil de explicat ce a facut el, ce imi trece mie prin cap, e sa nu fi aflat ceva de tine care l-a deranjat foarte tare, semn ca a facut ce a facut, nimic nu se intampla fara motiv, afla si tu care e, daca tot l-ai pierdut macara sa stii de ce sa nu mai repeti greseala.

| secret98 a răspuns:

Parerea mea e sa-i dai un smss si sa-ti explice care este cauza...fa primul pas! mai bine sa stii ce s-a intamplat si sa stai cu inima impacata decit sa nu stii numic si zi si noapte sa te gindesti la el. fundita?

| pytyk2818 a răspuns:

Da totul uitarii pentru ce sa il cauti cand te'a scos de la prietenii uita'l nu te mai cauta nu nic lasa-l daca vroia sam ia vb cu uh mai borbea asa pentru ce sa il cauti! nu ai motiv si sa ii trimit mesaj si sa il intrebi dc te'a scos de la pc? da ce sunteti impreuna sa ii ceri explicati! lasa'l fata nu ai dc sa il cauti daca el nu mai vr s-a vorbit daca te'a scos de la pr!

| yoana05 a răspuns:

Daca suferi dupa el ...bagate in seama cu el dai un mesaj si spune-i tot ce simti bine nu exgerat poate il sperii ....incercarea moarte n-are