1 trebuie sa fi nebuna ( pentru partea: am 13 ani si am facut dragoste cu prietenul meu) si cum ai putut sa o lasi sa te auda vorbind cu el.
2 vorbeste cu fata respectiva si ajungeti la o intelegere fa pace cu ea si n-o mai supara orear face! NU O MAI PROVOCA!
La 13 ani? Ce e in capul tau?
Lumea chiar s-a schimbat.
Si ca sa iti raspunda la intrebare, ai putea sa negii totul. Ea nu are nici o dovada asupra tine. Bine zic?
Mmm..Doamne fereste, esti proasta sau cee? ati facut sex cu prezervativul, prietenul tau a ejaculat in tine?
Sunt sigur ca nu ca va auzit ce vorbiti dar cred ca zimbeati si asa a esit vorba..eu cred ca prietenul tau te-a luat pe sfoara si te-a facut a lui, la 13 ani asta e OMG.dar cind vei avea 21 de ani si te vei gindi la asta ce vei zice?
In fine am si eu 14 ani dar nu as intretine relatii sexuale la virsta asta.
Daca cineva te intreaba tu spune-i":,, nu te judeca pe tine", sau,, cine are asa mare interese". Cu privire la parintii: stiu ca aveti o relatie? daca stiu atunci spune-le ca tot ok cu prietenul, asta daca esti sigura ca nu ai ramas cumva Doamne fesete insarcinata
Succes!
Am facut DRAGOSTE nu sex -.- nu sunt genu sa ma bag la oricine in pat, da? Daca eu chiar simt ceva pentru el... -.- Si da am facut cu prezervativul ca nu sunt pe vremea lu bunicu sa n-am habar de asa ceva -.- Si varsta nu conteaza..Stiai ca in medie cei mai multi coppi isi incep viata sexuala la 12 ani! Deci am mai asteptat si eu un an ... Si problema e cu fata aia ca e sucita -.-
Realizezi ca de aveai vreo 5 anisori in plus nu mai cautai sfatul pentru asta pe TPU? Folosesti cuvinte mari precum dragoste, dusman, uraste dar inca ti-s necunoscute rautacismele generatiei tale. A fi pregatit pentru o relatie inseamna si a fi responsabil pentru ea, ceea ce tu nu esti, temandu-te ca te "paraste" si afla colegii, profesorii, mami si tati. Mai dati timp inainte de a repeta actul asta de "iubire". Stii. vorba ta, minciuna are picioare scurte si totusi ai premiat un raspuns care te indeamna sa minti.Ce iti spune asta despre cat de bine te cunosti?
MaddyBwaa întreabă: