| AlexOrian a întrebat:

Sunt Alex!
Si am o intrebare:
-E normal colegii de la mine din clasa de la clasa a 5-a si a 6-a sa aiba prieteni/prietene?

14 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

Eu consider ca nu e normal. La 11-12 ani ar trebui sa petreci timpul pe afara, alergand, jucandute cu prietenii tai. Este o foarte mare prostie sa iti strici copilaria inca de la vremea aia. Poate acum nu o sa intelegi, dar cand vei fii mai mare vei realiza ca la aceste varste asa de fragede nu poti sa ai o relatie cat de cat ''relatie''. Ce crezi ca fac si prietenii tai. Sunt intr-o relatie si gata. De la liceu poti incepe si tu sa ai prietena. Pana atunci vezi-ti de cartea si copialria ta.
Baftahappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu, in clasa a 5 a esti un copil care trebuie sa isi vada de copilaria lui, dar in societatea de azi unde peste tot se vede doar sex si nimic ce ai vrea sa invete noua generatie?

| Azµre a răspuns:

Da, dacă sunt doar amici, nu dacă sunt iubiți!

| NoLiesJustLove a răspuns:

Depinde eu as zice ca e mai bine sa astepte sa mai creasca putin da na acum fiecare face dupa cum gandeste.

| july00 a răspuns:

Da..de ce nu?thinking

| SimionAlexandru a răspuns:

Nu exista nimic "ciudat". Tot ce e putin si rar, este numit "Ciudat" sau "anormal".
"Normal" si 'anormal", sunt termeni relativi. E perfect in regula daca au prieteni/prietene sau iubite/iubiti.
Esti liber sa traiesti orice experienta alegi sa traiesti. Curaj :-)
Iti doresc o zi frumoasa

| Manuellllaa a răspuns:

Eu am avut iubit la 15 anistraight face.

Prieteni de la 1 an.

| Smile3 a răspuns:

Normalul e plictisitor!straight face

| Euzeds a răspuns:

Salut Alex.Fiecare abordeaza problema asta cum ii convine, ca e normal, ca e anormal...Eu iti spun din proprie experienta ca ai sa te plictisesti repede daca te hotarasti sa-ti faci o prietena de pe acum, nu e vorba de cat de normal sau anormal e.Nu prea ai ce face intr-o relatie daca esti in clasa a 5-a, si chiar si a 6-a.Acum,depinde cum abordezi tu chestiunea.happy

| cipriboy1999 a răspuns:

Salut Alex.
E normal ma, adica nu numai eu sunt de parerea asta sunt si multi altiasa ca daca colegi tai au ia gasesteti si tu o iubita.Multa bafta

| VivaPiniata a răspuns (pentru cipriboy1999):

Spiritul de turma, din nou. Se duce dracului tot...Prostie mare!

Răspuns utilizator avertizat
| Radoi_Bianca_1998 a răspuns:

Este chiar foarte normal atata timp cat ei nu fac nebunii. Este mai mult o atractie prietenoasa care se dezvolta cu timpul si devine o relatie. La a 5-a nu prea mi se pare in regula, dar de la cls a 6-a deja toti au 12-13 ani si este ceva de adolescenta, este o varsta la care devin mai maturi. Fiind la aceasta varsta ei copiaza ca maimutele tot ce fac cei mai mari...