| Bellatores a întrebat:

Buna Tpu.Sunt confuz,prietena mea spune ca ma iubeste,si o cred, suntem impreuna de 5 luni.As vrea sa fie mult mai afectoasa cu mine,sa isi doreasca sa ii ating buzele,sa vrea mai mult,sa vrea mai multe conversatii,sa isi doreasca poezii(ii compun poezii),o iubesc enorm, dar s vrea sa se topeasca dupa minetongue.Ce pareri aveti?sad

Răspuns Câştigător
| Maui a răspuns:

E bine ca v-ati mai apropiat. Fa-o sa se simta iubita si sa aprecieze ce faci pentru ea. Indeplineste-i dorintele, dar ai grija nici sa te foloseasca.

6 răspunsuri:
| benga94 a răspuns:

Pai hai sa iti spun ceva, daca de la inceput de drum nu e afectuasa si ti se pare distanta cu timpul cum crezi ca va fi? Ca dupa 3-4-5 ani incepeti sa va cam plictisiti unul de altul cu toata iubirea si poezia, dar ea daca e distanta de acum atunci nici nu mai vorbeste cu tine, asa ca e bine sa iti faci o prietena care sa te intelegi cu ea si sa simnti ca te doreste ca sa fii si tu cu sufletul impacat ca decit asa mai bine deloc.

| Bellatores explică (pentru benga94):

Inteleg foarte bine ce spui tu, ideea e ca am avut cateva conflicte(am gresit recunosc) si de accea e acum mai rece, dar vreau sa ma revansez, chiar o iubesc..nu stiu, vreau sa aiba mai multa incredere in mine, a cam pierdut-o in ultima perioadasad

| benga94 a răspuns (pentru Bellatores):

Daca e vina ta, atunci reparo! Fetele sunt moarte dupa cite o atentie, cumparai niste flori, un inel, o bratara ceva simbolic ca sa mai uite ca ai gresit!

| Maui a răspuns:

Probabil este indiferenta cu tine acum, ca sa te apropii de ea mai mult.
Comunica cu ea, vezi ce o deranjeaza.

| Bellatores explică (pentru Maui):

Ideea este ca acum ne-am mai apropiat.off a zis ca daca mai gresesc o singura data s-a zis cu relatia, dar vreau sa fim nu stiu ca doi in acelasi corp.ce greu e in iubire.sad

| Maui a răspuns (pentru Bellatores):

E bine ca v-ati mai apropiat. Fa-o sa se simta iubita si sa aprecieze ce faci pentru ea. Indeplineste-i dorintele, dar ai grija nici sa te foloseasca.

| maayan a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ai momente in care sa o innebunesti si sa o exciti si momente in care sa fi romantic asa cum pari a fi.