E bine ca v-ati mai apropiat. Fa-o sa se simta iubita si sa aprecieze ce faci pentru ea. Indeplineste-i dorintele, dar ai grija nici sa te foloseasca.
Pai hai sa iti spun ceva, daca de la inceput de drum nu e afectuasa si ti se pare distanta cu timpul cum crezi ca va fi? Ca dupa 3-4-5 ani incepeti sa va cam plictisiti unul de altul cu toata iubirea si poezia, dar ea daca e distanta de acum atunci nici nu mai vorbeste cu tine, asa ca e bine sa iti faci o prietena care sa te intelegi cu ea si sa simnti ca te doreste ca sa fii si tu cu sufletul impacat ca decit asa mai bine deloc.
Eu cred ca ar trebui sa ai momente in care sa o innebunesti si sa o exciti si momente in care sa fi romantic asa cum pari a fi.
Inteleg foarte bine ce spui tu, ideea e ca am avut cateva conflicte(am gresit recunosc) si de accea e acum mai rece, dar vreau sa ma revansez, chiar o iubesc..nu stiu, vreau sa aiba mai multa incredere in mine, a cam pierdut-o in ultima perioada
Daca e vina ta, atunci reparo! Fetele sunt moarte dupa cite o atentie, cumparai niste flori, un inel, o bratara ceva simbolic ca sa mai uite ca ai gresit!
Probabil este indiferenta cu tine acum, ca sa te apropii de ea mai mult.
Comunica cu ea, vezi ce o deranjeaza.
Ideea este ca acum ne-am mai apropiat.off a zis ca daca mai gresesc o singura data s-a zis cu relatia, dar vreau sa fim nu stiu ca doi in acelasi corp.ce greu e in iubire.