Adică, te înșeală și dă vina pe tine că nu l-ai păzit? ![]()
Lasă-l și fugi cât mai repede. Dacă el, la 32 de ani (aceeași vârstă cu mine) se combină cu o fetiță de 14 ani, realizezi câtă minte are?
Vrei să-ți irosești viața cu el?
Sau să-l aștepți pe la poarta pușcăriei? Pentru că e clar că nu realizează ce face.
Tu ai 25 de ani. Ai viața înainte. Nu-ți fă viața o mizerie cu unul ca el.
Sa lamurim cateva aspecte incercand sa nu va jignesc pe amandoi prea mult.
Omule, nu poti spune ca este un simplu sex, prietenul tau a intretinut relatii sexuale cu o minora, iti dai seama? E caz penal.
Are probleme psihice sau e vreun handicapat partenetul tau, iar tu ai o minte bolnava sau esti proasta sa nu iei atitudine si sa il denunti la politie.
Cum sa iubeasca ma javra aia o minora? barbat in toata firea, meritati amandoi foarte multe, de dulce.
Simplu: îi dai și tu o șansă- ori își bagă mințile-n cap și puța-n nădragi, ori anunți poliția.
Eu ma tot gandeesc sa sun la politie, chiar nu stiu ce sa fac, o iubeste pe fata aia dar nu vrea sa ma piarda
Lasa asta ca nu vrea sa te piarda. Sunt si eu fata si am avut parte de multe cuvinte de genul. E vrajeala. Nu te lasa amagita. Daca anunti sau nu politia, tu decizi. Dar de lasat, lasa-l. Nu mai ai ce cauta in relatia aia.
Te-a inselat si a dat vine pe tine pentru asta
) Faptul ca a gasit o minora de 14 ani arata ca e bolnav mintal, are fetish-uri cu minore si nu e in stare sa pastreze o femeie de varsta lui (apropo poate face puscarie pentru ca intretine relatii sexuale cu ea).
Parerea mea e ca nu te iubeste, te-a fraierit, si acum incearca sa te fraiereasca mai mult. Trebuie sa te desparti de el fiindca nu e bun de nimic.
Nu o iubeste, ba femeie, scoate-ti asta din cap. E un pedofil si ii place faptul ca poate sa o manipuleze pe copila aia, si faptul ca are ciresica tanara.
"nu vrea sa ma piarda", scoate-ti asta din cap. Nu exista asa ceva. Tu nu intelegi ca il doare in cot de tine?
N-aș vreau să sune dur ce urmează să spun
Totuși, nu știu ce e mai grav, faptul că el te joacă pe degete cum vrea sau faptul că tu ești atât de naivă încât să-l lași să o facă chiar și în maniera lui jalnică de care dă dovadă?
Serios, tot el ți-a mai dat ție o șansà să vadă dacă te vei schimba?
Să lupți pentru un bărbat care te înșeală și te învinovățește tot pe tine pentru asta, serios? Ăsta e bărbatul pentru care vrei să lupți tu?
Ești incredibilă!
Vai de mine! Barbatul asta al tau este pedofil!
O fetita de 14 ani... puscarie de la 3 la 10 ani!
Ai facut mare prostie sa stsi cu cineva 7 ani fara casatorie.Ai fi mai fericita sa te rogi lui Dumnezeu pentru un sot credincios si fidel, nu sa iti mai bsti capul cu cineva care te mai si invinovateste de propria infidelitate.
Postarea asta cred ca e la vrajeala, nici o femeie de 25 de ani nu poate fi asa simpla la minte
Nu e la vrajeala, iubitul meu chiar ma insala cu o minora, si eu sunt socata, cred ca are probleme psihice
Socul e ca tu accepti cumva si pui problema gresit cand el ti a spus ca o iubeste pe ea ce mai e de discutat? Cand un barbat iti spune ca iubeste pe alta nu ai si tu putina mandrie, onoare, demnitate? Vrei sa fii roata de rezerva? Nu te respecti deloc? Cu atat mai mult cand iti spune ca iubeste un copil de fapt, de redus ce e. Nici tu nu ai mandrie adica tolerezi multe daca el a avut curajul sa ti spuna toate astea, si tot el vrei sa iti dea o sansa tie, probabil sunteti de la țara din cine stie ce colt, dar nici chiar asa, eu tot cred ca e la misto postarea, fiindca nu are logica. Uite fraza asta scrisa de tine nu are logica. "M-a avertizat de multe ori sa nu-l las sa plece singur si multe alte chestii, mi-a mai dat o sansa, sa vada daca ma voi schimba, dar cu ea tot se vede, ce e de facut? " Ca sa nu mai zic ca legal el poate sa faca puscarie
Ce ai face daca ai avea o fata si un animal de genul prietenului tau face sex cu ea?
Eu zic ca la aceasta intrebare ar trebui sa gasesti un raspuns.
Stiu ca e greu in UK sa te descurci cu casa de unul singur insa daca as fi in locul tau as suna acum la 999.
Locul lui e la cusca!
La copilul ala nu te gandesti?