Ce ciudat. Sex puteti face cand va simtitiin stare, si cand aveti incredere unul in celalalt. Nu sa il corupi, auzi.
Foarte ciudat un baiat care sa nu accepte sex de la o fata sinera sa fiu .
Daca ti neaparat sa faci sex cu el spune-i sa iesiti afara amandoi dupa ce ati baut un suc ii spui sa vina pe la tine sau undeva unde puteti sa fiti singuri vorbiti putin, va uitati putin la un film si dupa incepi sa il saruti si tot felul de tandreturi . Nu cred ca va refuza
Mult noroc!:*
In ce lume traim?! Mai bine venea apocalipsa si termina dracu cu toata prostia omeneasca!
Si noi am fi vrut sa scapam de tine Daca nu iti place intrebarea sau daca nu ai un raspuns.Pentru ce te bagi in seama?
Unde este demnitatea ta de fata? Vrei sa faci sex cu primul baiat care ti se pare dragut...este o josnicie din partea ta!
Am vrut sa evit sa scriu acest comentariu, am crezut ca este o gluma postarea ta, dar se pare ca este reala atata timp cat tu te ataci atat de tare!
Nu il cunosti si nu stii de ce vreau sa fac sex cu el. Am demnitate. Nu e primul baiat dragut. Am fost cu foarte multi si nu am facut cu niciunul sex. Daca eu vreau ca el sa fie primul sunt motivele mele.
Hmm... pai la 17 ani nu esti asa mica. Ce el la 18 e prea mare sau ce?
Deci, in primul rand gaseste un loc unde va puteti vedea, doar voi 2.
In al doilea rand eu zic sa te imbraci mai provocator, sa il saruti pe gat, sa ii soptesti ceva dulce la ureche. Ia-ti o fusta scurta si o bluza cu un decolteu adanc, si da-te asa pe langa el. Mangaie-l, saruta-l pasional.
Sigur il vei excita atat de tare incat nu va refuza.
Bafta!
Cheama-l la tine acasa, du-l in dormitor, du-te pana in baie, imbracate cu ceva lejer, foarte lejer si apoi du-te la el in dormitor si fara sa ii zici nimic saruta-l.De acolo stie el ce-i de facut! Asta daca nu ii pampalau
Afla ce joculete erotice ii plac si gaseste-i locul in care se excita, fi cat mai provocatoare posibil.
RAY întreabă: