| suziii400 a întrebat:

Bună tuturor! Acum o luna am avut candidoza vaginala, am urmat un tratament local cu doua unguente si m-am vindecat.Nestiind atunci ca am aceasta afectiune, a luat si iubitul meu...am avut contact sexual neprotejat.Am luat amandoi o pauza de doua saptamani de la viata sexuala ca sa ne vindecam complet,iar ieri am avut contact sexual protejat, eu am simtit usturime dupa contact la perineu dar sunt ok acum, iar astazi am avut contact neprotejat iar iubitul meu a spus ca il ustura penisul si ca ieri cand am avut contact sexual protejat nu l a usturat.Eu de cand am avut candidoza nu prea mai am scurgeri vaginale,foarte putine si imi simt zona intima uscata,dar iubitul meu imi facea oral inainte pentru lubrifiere.Ce credeti ca se intampla? Va cer seriozitate, iubitul meu este nelinistit si ne este frica sa nu fie vorba de altceva, niciunul nu are alte simptome.Vi s-a intamplat vreodata?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt creme pentru uscaciune vaginala, la una ii face reclama in ultima vreme: vagisan
Mai sunt si altele: Gel vaginal Mastrelle, de la Fiterman

Pe iubit il ustura din cauza lipsei lubrifierii. Folositi lubrifiant.

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Spune-i despre problema ta si nelinistile voastre.

| suziii400 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu am cumparat si nu am folosit niciodata lubrifiant. Este sigur pentru zona intima? Nu provoaca alergii sau alte complicatii cum ar fi inflamatii, infectii etc?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru suziii400):

Pt asta a fost creat.
Cauta ceva cat mai natural, chiar daca e mai scump.
Exista durex naturals, sigur sunt si altele.

Dintre alternativele naturale: gelul cu aloe vera sau uleiul de nuca de cocos. Are si efect antibacterian.

4 răspunsuri:
| Negoiu a răspuns:

@LaSteauaCareaRasarit ți-a răspuns corect, ce mă îngrijorează mai mult pe mine e ca iubitul tău (dacă ți-a făcut oral) să nu se fi ales cu vreo candidoză buco-faringiană, mult mai greu de tratat!
Să sperăm că nu, sănătate!

| suziii400 explică (pentru Negoiu):

Bună! Doamne ajuta sa nu fie problema de asa ceva! Vom fi mai atenti, aceasta intamplare a fost un semnal de alarma.Multumesc pentru mesaj!