| 9PM a întrebat:

Buna tuturor
Am un fir de par crescut sub pielea penisului, asta fiindcă eu câteodată trag cu penseta unele fire de par! Cum pot rezolva situația? Trag cu penseta unele fire fiindcă mie îmi cresc fire de par până în vârful penisului si nu pot da cu bic acolo. De ce îmi crește parul până acolo nu pot sa înțeleg! Eu oricum sunt mai păros de fel! Mai iese afara firul acela crescut sub piele? Cum fac sa îl scot?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Crede-ma sunt foarte multi ca tine! Si esti si tu om ca toata lumea doar ca esti mai paros, asta e, nimic iestit din comun!

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu poti sa-l scoti, dar cu ce te deranjeaza? Lasa-l acolo ca nu te doare! Sau mergi si fa-ti epilatie cu laser cu laser numai asa poti sa-l elimini!

| 9PM explică (pentru lpavel):

Mai aveam așa și parcă nu mai erau sub piele, nu e prima data.
Nu știu de ce îmi cresc fire de par până sus de tot, e tare ciudat.

| lpavel a răspuns (pentru 9PM):

Asa se intampla la cei care sunt mai parosi, nu esti singurul...

| 9PM explică (pentru lpavel):

Dracu știe din ce primata mă trag laughing

| ValentinMihai78 a răspuns:

Rețelele sociale v-au tâmpit de tot, pe voi tinerii! Credeți toate balivernele și aveți fel de fel de ciudați ca "vedete"!
În primul rând, părul nu se smulge cu penseta în zona intimă pentru că poți face infecție. În al doilea rând, părul are și rolul de protecție a "scule" împotriva "factorilor externi dăunători"! Trei, încetează să fi un Dionisos, căci o femeie se mai "uită" și la ce gândești cu creierul, nu doar la ce ai în pantaloni!

| 9PM explică (pentru ValentinMihai78):

Mai porumbel voiajor, tu nu ești în măsură să ne judeci pe noi, tu ești vechi.
Nu e ok cu penseta da nici cu bicul doar la baza și puțin mai sus.
Nu te mai da ceea ce nu ești, am văzut ce întrebări obsedate pui legate de femei. Tu ai impresia că e publi aici!
Nu te-a întrebat nimeni nimic, ori vii cu o soluție ori te abții de la aberațiile tale străvechi.