| archana a întrebat:

Buna tuturor.Deci sa incep cu inceputul rolling on the floor)
Cunosc un baiat de vreo 7 luni suntem foarte buni prieteni (bif mai exact)..chestia este ca el m-a placut iar eu la fel...insa acum e cu alta fata pe care o cunoaste de vreo 2 luni cam asa...
Mai mereu imi spunea ca eu sunt cea mai importanta fata pentru el insa intr-o zi l-am pus sa zica la cine tine mai mult la mine" ori la "ea"..si a ales-o pe ea...atunci eu m-am suparat (insa nu am spus asta) si am decis sa ma schimb..sa fiu indiferenta cu el, sa fiu rece si toate astea.iar el a obeservat asta.si tot imi spune ca nu mai suntem cum eram inainte vorbeam orice si toate astea.Insa doar asa pot renunta la sentimentele pentru el...
Ce spuneti am procedat corect?
Imi puteti da cateva sfaturi?
Multumesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ce vroiai? Sa iti mangaie tie orgoliul si sa iti zica " ca tine la tine mai mult? Desigur ca nu insemni nimic acum pentru el, esti doar o alta fata, are iubita omul. Ai facut bine. Prieteniile intre baieti si fete oricum nu exista.

| archana explică (pentru anonim_4396):

Insa totusi imi spune ca mai mult vorbeste cu mine decat cu ea..ca nu vr sa ma piearda...ca nu cunostem de mult timp...
ce parere ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru archana):

Ca e imatur si nici ei nu stie ce naiba vrea. Ori poate iti spune asta ca sa te simti mai bine. El stie. Sau nici el nu stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru archana):

Ai grija omul stie sa te manipuleze sa fie si cu ea si cu tine. Fii indiferenta fata de el, evita-l o sa te faca sa suferi muult.