| FaraNumeCaiMaiBine a întrebat:

Buna tuturor, eu am 28 de ani iubitul meu 34, suntem impreuna din decembrie.am o problema mai personala dar nu mai pot cu el simt ca explodez si nu face nimic in privinta asta! De cand ne-am cunoscut sexul e inexistent! Adica o data la 2 saptamani si atunci tras de par, la modul ca ori ii moare ori el nu se termina! Am incercat sa il stimulez dar degeaba, stam unul langa altul diferenta de o scara, suntem mai mereu impreuna el la mine sau eu la el, cand suntem unu cu altul. aceeasi chestie mereu obosit cand vine vorba de sex, sau zice pai iubi facui laba cand erai la munca si acum nu mai am chef ..mereu mereu scuze, am ajuns zilnic sa am aceeasi discutie cearta cu el legata de sex! Si cand vb prin mesaje daca deschid subiectul de sex nu mai raspunde! Nu sunt obsedata de sex dar el de la inceput a fost asa adica noi am vorbit inainte 5 luni, 5 luni in care nu s-a intamplat nimic, dormea cu mine in pat si ma lua in brate lui nu i se scula, ba chiar rasufla de parca murea! Si de 3 luni contactele noastre daca au fost de 10 ori e bine si alea cu chiu cu vai ca ba ii moare ba nu se termina.am vorbit cu el.de psihiatru de un consult ceva si el rade! Pur si simplu rade ca dobitocul! Zice ca sexul nu tine o relatie sau o familie desi fosta lui sotie pe baza asta la inselat si a divortat de el!

31 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti de vina ca ai stat lîngă el asa mult timp, plus ca este o diferenta cam mare de varsta intre voi tu 28 el 34, cauta pe altcineva si lasa l ca nu este bun de nimic.

| UDAR0047 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Daca iti lasi partenerul pe motivul sexului e clar ce fel de femeie esti

| ania a răspuns:

După ani de dependenta de masturbare asa ajungi.

| Violleta2022 a răspuns:

Trimite-l la medic, ca nu-i nromal ca unul de 35 de ani sa fie impotent sau sa aiba asemenea probleme sexuale.

| UDAR0047 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu toti sunt bolnavi la cap si cred ca "sexul este important"

| Violleta2022 a răspuns (pentru UDAR0047):

La 28-34 de ani sexul este foarte important intr-o relatie.
Daca nu-l faci acum, apai cand?
Nu-i important pentru un asexuat sau impotent, dar pentru o persoana normala si sanatoasa, este foarte important.

Te auzi ce spui?
Sexul nu este important pentru ca nu iti aduce un beneficiu sau ceva este efectiv optional si daca la tine in realatie daca nu faci sex nu esti fericita inseamna ca esti dependenta de sex, iubirea nu se bazeaza pe sex wtf, un om normal nu gandeste asa

Pentru un asexuat sau impotent nu este important, dar pentru restul oamenilor, celor normali fizic la cap si corp, este normal si extrem de imporant.
Citeste pe internet despre beneficiile practicarii sexului, daca nu ai habar de acest lucru.

Oamenii normali nu sunt dependenți de asta cum ești tu, ce îți oferă sexul îl poți lua și din alimente daca nu știi, documenteaza-te înainte să vorbești că se pare că nu știi nimic, atâția oameni nu au făcut sau fac dar foarte rar și nu sunt bolnavi sau ceva dar na ce sa știi tu

Omu imi da evaluare la raspuns ca e inutil doar pentru ca la tine sa fii obsedat se sex e normal, ai probleme grave mentale

Dimpotriva, sunt o femeie forte nromala si sanatoasa, care-i maritata cu copii si cu viata sexuala normala.
Imi pare rau pentru tine daca tu esti incapabil sa ai sex la varsta asta.

Din contra esti foarte bolnava daca esti disperata dupa asa ceva, imi pare nespus de rau pentru femeile ca tine nimfomane care cred ca sexul este viata, orice e mai bine decat sa fiu ca tine

Si foarte bine pentru evaluare tocmai te-ai ales cu un report din partea mea pentru spam si mesaj eronat, daca tot zici ceva zii macar ceva logic, incearca sa iti folosesti creierul daca nu il ai plin cu sex

Baiete, ti-am spus ca ala bolnav esti tu, odata ce nu esti capabil sa faci sex pentru ca nu poti, sau iei medicatie care iti inhiba instinctele sanataose si normale ca sa te repari in alta parte (stii tu unde).
Sanatate multa sa ai si mai lasa misogismul ca iti va aduce numai rau in viata, fiindca noi femeile existam peste tot, inclusiv la locurile de munca, unde va putem fi sefe sau directoare.

| mihai69 a răspuns:

E clar că nu vă potriviți d.p. ăsta d.v. și pe el îl doare la bașcheți de nevoile tale.
Lasă-l, nu are rost să vă chinuiți reciproc.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu îți convine cum se comporta sexual cu tine, de ce stai cu el? Paraseste-l, găsește un alt băiat care sa facă fata cerințelor tale sexuale.

| sofisis a răspuns:

Stii vorba aia din batrani "patul tine casa"? Daca nu sunteti compatibili la pat, nu faceti casa buna. N-are rost. Va pierdeti timpul unul cu altul

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru sofisis):

Nu e vorba ca nu suntem.compatibili, el chiar are o problema legata de aspectul asta. problema pe care nu vrea sa o rezolve pentru ca lui nu I se pare ca are una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viața fără dragoste
E pustiu!

Îți place ție să te chinui lângă cineva care nu e atras sexual de tine? Ești masochistă?
- ok, e viața ta.

Eu, maxim a doua lună îl expediam definitiv...

| just4ubr2015 a răspuns:

Lasa si refati viata fara intimitate in 2 nu exista relatie femeia si barbatul are nevoie de iubire afectiune si mult sex daca vrei sa fii fericita refati viata nu mai trai in relatie toxica

| Willis a răspuns:

Ești cu persoana nepotrivită.
Alții trag de femei, iar la tine este invers.
Dacă fosta din cauza asta l-a lăsat, acum tu ești a doua la rând.
Tu alegi, stai cu el, fără sex, sau cauți altul care vrea mereu să o faceți.

| UnAltVirginTrist?iDisperat a răspuns:

Iubiții trebuie să facă dragoste, nu sex.

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru UnAltVirginTrist?iDisperat):

Modul de exprimare e irelevant.am specificat ca preludiul.nu ajuta la nimic

| UnAltVirginTrist?iDisperat a răspuns (pentru FaraNumeCaiMaiBine):

Măcar la psiholog să meargă, dacă nu, alt iubit. Meriți să fi fericită. Cel mai probabil eu voi fi disponibil în câteva zile (dacă iar descopăr că logodnica mea m-a mințit că vine și nu vine, mă despart de ea), deci mă poți lua pe mine, că voi fi disponibillaughing
Și dacă nu sunt prea indiscret, cum faceți preludiul?

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru UnAltVirginTrist?iDisperat):

Refuza psihologul control absolut orice.el zice ca asa e el si punct

| UnAltVirginTrist?iDisperat a răspuns (pentru FaraNumeCaiMaiBine):

Nu trebuie să îl judeci, poate are traume sexuale din copilărie. Totuși tu meriți să fi fericită... lângă altcineva. Eu aș vrea să fac dragoste în fiecare zi dacă s-ar putea.

Răspuns utilizator avertizat
| MercyAngel a răspuns:

Problema este la el. Dacă a dormit atâtea luni cu tine în pat și nu i s-a sculat, este o problemă de impotență.

| UDAR0047 a răspuns:

Daca nu faceti sex nu este absolut nimci rau, nu te tine in viata sexul sau ceva, doar sa va iubiti voi intre voi

| Prea_Mult_Vorbesti_1989 a răspuns:

Ori e genul ala care nu si-o trage si n-ai ce sa faci tu. ori nu il atragi atat de mult incat sa pompeze cum trebuie. Te ajut eu daca ai nevoie laughing

| orangepeach a răspuns:

Ce reiese din povestea ta este ca el nu se va schimba, categoric. E la alegerea ta dacă vrei să trăiești cu el așa toată viața sau să te despărți. Sunteți împreună de 8 luni, e un timp scurt și pierdut pe care îl poți arunca lejer. Dacă vei continua relația vei avea aceeași problemă, trec anii și îi irosești efectiv. Ești tânără, ai timp pentru orice. Nu pune presiune pe tine în găsirea unui partener, cunoaște-l înainte și fii hotărâtă în ce vrei. Exemplu de hotărâre: Dacă la începutul relației nu a dorit sex, trebuia să te despărți pentru ca nu se alinia cu preferințele tale. Ok, mai așteptai sa vezi dacă se schimbă, dar iată ca nu. Și dacă vorbești cu un bărbat de care îți place, despre orice înainte să te cuplezi, afli dacă: vrea copii, e afectuos, e în N feluri. Tu alegi dacă te cuplezi sau nu cu acel om.
Ceea ce îți dorești tu și anume sexul, este un act foarte important într o relație, fiind o dovadă a dragostei și a dorinței unul față de altul.
Oamenii nu se schimbă, foarte rar sunt aceia care o fac, cu toții știm asta. Nu te îmbăta cu apă rece și încearcă să accepți realitatea. Este greu, dar îți va fi mai ușor după când vei fi singură. Singură și liberă să alegi pe cineva asemănător ție.
Cât despre el: poate îi plac bărbații, poate are probleme medicale, poate nu îi place îndeajuns de tine, poate chiar omul nu este atras de sex. Dezbateți împreună problema și luați o decizie împreună. Spune i ca tu nu te simți iubită dacă nu îți arată asta sexual vorbind și nu poți sta într o relație așa.