| FaraNumeCaiMaiBine a întrebat:

Buna tuturor, eu am 28 de ani iubitul meu 34, suntem impreuna din decembrie.am o problema mai personala dar nu mai pot cu el simt ca explodez si nu face nimic in privinta asta! De cand ne-am cunoscut sexul e inexistent! Adica o data la 2 saptamani si atunci tras de par, la modul ca ori ii moare ori el nu se termina! Am incercat sa il stimulez dar degeaba, stam unul langa altul diferenta de o scara, suntem mai mereu impreuna el la mine sau eu la el, cand suntem unu cu altul. aceeasi chestie mereu obosit cand vine vorba de sex, sau zice pai iubi facui laba cand erai la munca si acum nu mai am chef ..mereu mereu scuze, am ajuns zilnic sa am aceeasi discutie cearta cu el legata de sex! Si cand vb prin mesaje daca deschid subiectul de sex nu mai raspunde! Nu sunt obsedata de sex dar el de la inceput a fost asa adica noi am vorbit inainte 5 luni, 5 luni in care nu s-a intamplat nimic, dormea cu mine in pat si ma lua in brate lui nu i se scula, ba chiar rasufla de parca murea! Si de 3 luni contactele noastre daca au fost de 10 ori e bine si alea cu chiu cu vai ca ba ii moare ba nu se termina.am vorbit cu el.de psihiatru de un consult ceva si el rade! Pur si simplu rade ca dobitocul! Zice ca sexul nu tine o relatie sau o familie desi fosta lui sotie pe baza asta la inselat si a divortat de el!

31 răspunsuri:
| Prea_Mult_Vorbesti_1989 a răspuns:

Ori e genul ala care nu si-o trage si n-ai ce sa faci tu. ori nu il atragi atat de mult incat sa pompeze cum trebuie. Te ajut eu daca ai nevoie laughing