Ce zici de ceva ce si-a dorit el mereu. trimite pe cineva sa afle ori afla tu
Nu-i cumpara lucruri care sa le "uite" in dulap dupa o vreme. Pune-ti gandurile fata de el pe o foaie si dupa te exprimi . De exemplu eu fac 2 ani pe 4 mai si m-am gandit sa-i fac un albul cu toate pozele noastre mai dragute si sa scriu cate ceva la fiecare. Am ceva de mulca dar eu zic ca macar atat merita
. De exemplu eu de 1 martie i-am umplut casa de inimioare rosii si pe fiecare avea cate un mesaj ca gen cautatorii de comori pana a gasit o jucarie
. E dificil sa faci asta mai ales ca al meu statea singur si pana i-am furat cheia pff... Bafta :*
Buna! si la multi ani in continuare!:* Ceva frumos ar fi un lantisor discret cu un pandantiv cu poza voastra inauntru.sauu daca vrei sa ii oferi ceva mai special, cumpara-i o sticla de bautura, ceva fin. niste lumanari, si o seara romantica o cina, ceva retras.
Alta idee draguta ar fi o zi intreaga petrecuta impreuna. sa faceti chestii amuzante, poze. sau simplu, un colaj cu poze cu voi!:*
Multumim!:*
Da,foarte bune ideile.Totusi asi mai vrea sa aud niste pareri.
te pup!:*
Buna. Cea mai buna idee din punctul meu de vedere este sa-i daruiesti ceva "deplasat" care in acelasi timp sa exprime ceea ce simti pentru el, adica, ceva la care sa nu se astepte. Un exemplu ar fi sa iei o cutiuta de inel, si in ea sa pui o prajiturica in care sa fie un biletel, pe care sa scrie "te iubesc!" sau ceva de genul, ceva care sa nu fie ordinar. Incearca sa fi cat mai creativa!
Intr-o alta intrebare postata de tine aveai o relatie de 4 ani... ciudat Cumpara-i un parfum de firma, un ceas, ochelari de soare daca tot e vara, o bratara de argint un latisor, ai de unde alege.
Poti sa ii faci o surpriza sau poti sa ii dai un ceas, un parfum sau ceva de genul
Voi va cunoasteti cel mai bine clar cumparai ceva intim ce stii ca o sa-i placa nu trebuie sa fie ceva extravagant ceva ce ii place lui ce o sal poarte sau o sal ia cu el si in clipele grele o sai aminteasca de tine succes!