Acest INS nu-ti este prieten, nu accepta o asa umilinta, de a merge la doctor, ca sa-i demonstrezi ca esti virgina...nu cumva vrea sa se culce el cu tine, ca sa vada adevarul cu ochii lui? Lasa-l, acesta nu-ti este prieten, nici nu stiu cum sa-l numesc, nu este demn de increderea ta, daca apleaca urechea la orice vorba spusa de diferite persoane la adresa ta. Nu merita sa-ti pierzi timpul cu el si nici nu-i fa pe plac, chiar /sa admitem/ ca ai avut o alta relatie inaintea lui. Demonstreaza-i ca ai coloana vertebrala si cap pe umeri...
Daca nu te crede inseamna ca nu are destula incredere in tine si asta lasa multe de dorit...Nu cred ca e cazul sa te duca la un control daca tu nu ai facut nimic. Daca nu ai vreo dovada sa-i dem ca e adv ce spui tu si ca cei care i-au spus chestii rele despre tine mint, ar fi bine sa vb cu el deschis si spune-i ceea ce crezi ca trebuie sa stie ca sa se convinga ca nu minti.Sincer daca iti era un pr asa de bun...nu se indoia de cuv tau.Bafta
Nu cred ca iti e prieten atat de bun daca nu are incredere in tine. O prietenie se bazeaza pe inceredere, deci daca nua re incredere in tine e pb lui, nu a ta. Nu ar fi bine sa asculte ce zice lumea, ci sa te asculte pe tine
Daca el crede asta lasa-l sa creada nu ii da satisfactie. gandeste-te ca daca la un asa lucru. o vb in vant face atata caz. gandeste-te ca mai tarziu. poate sa faca altceva. dar daca sti ca esti virgina. si chiar ti sa-i demonstrezi asta DUTE::: nu are ce sa. ti faca tu doar ii spui adevaru ( doctorului). si totul va si bine... acum e alegerea ta. cum crezi tu. daca tu vrei sa-i dai peste nas si sa-i spui ca nu are incredere in tine. du-te. daca ai facut-o si nu vrei... nu te duce
te pup:X
Pff... ce ii pasa lui daca esti sau nu virgina?
nu stii ca cine te iubeste, te iubeste asa cum esti? Ce ipocrit! tu sa fi sanatoasa! nu ai nevoie sa ii dovedesti nimic.
Ce ii pasa lui daca esti sau nu virgina? nu trebuie sa ii demonstrezi nimic, si in plus cine te iubeste, te iubeste cu bune, cu rele, asa cum esti. cu ce il incalzeste pe el daca esti sau nu virgina? baieti ipocriti. tu sa fi sanatoasa!
La ginecolog, nu te omoara nimeni, insa in plus daca prietenu tau nu crede cuvantu tau atunci intreba-te ce va fi mai incolo, daca la acest lucru vrea dovezi atunci o sa aiba nevoie si la altele, daca tu spre exemplu mergi cu parintii la tara iar cineva ii zice ca nu ai fost cu parintii pentru ca te-o vazut nu stiu eu unde cu nu stiu eu cine... gandeste-te la asta.
succes
nu trebuie sa ii demonstrezi nimica... daca e asa bun amic o sa te creada pe cuvant. la ginecolog doctorul iti va verifica himenul.
Salut! daca e prieten foarte bun, probabil ar tb sa creada ceea ce ii spui, dar crede in altii! si chiar daca tii prietenul cel mai bun, sau f bun, nu este iubitul tau, si nu cred ca ar trebui sa stie orice despre tine, ma rog astea is lucruri intime, si nu le place tuturor sa vb despre astea, cit despre ginicolog, nu e strasnik nimic, in primul rind tb sa fii sincera cu medicul, si va fi doar o examinare, p/u ca nare ca sa-ti faca, este important ceea ce spui tu, nu ca ei sa vada, si sa se convinga! deci succese! pup
Vorbe din astea se aud la tot pasul mai ales daca ai o relatie, tie nu trebuie sa-ti pese ce spun ceilalti deaorece tu stii cum esti si asta conteaza, iar prietenul tau trebuie sa te accepte oricum ai fi daca esti sau nu virgina tot acelasi suflet il ai, tot aceiasi temperament si asa mai departe.Asta nu te schimba este doar o alegere pe care toti o facem la un moment dat.Nu te lasa influentata de sfaturile prostesti ale celorlalti.