Daca ii spui ca tu ai ca principiu de viata sa nu faci sex decat după casatorie te lămurești repede daca vrea o relație stabila sau doar sex.
Cine te cauta online o face doar pentru flirt si aventuri sexuale, nu pentru relatii serioase, mai ales cand o face din an in paste, stiind ca nu iese nimic.
Sunt oameni care își găsesc soț / soție pe internet … Despre ce vorbim?
Da, probabil 0. 0001%
În ziua de astăzi, multe lucruri se întâmplă online. Nu e ca și cum dacă întâlnești pe cineva în viața reală ai garanția ca este serios cu tine.
De ce crezi tu ca esti singura, cautand numai online?
Fiind am drepatte! Online gasesti: flirt, minciuna si pierdere inutila de vreme, nu realtii serioase, nu ibiri adevarate.
In ziua de azi terbuei sa vezi REALITATEA, ca viata ireala din online nu-ti aduce nimic real!
Traieste-ti viata normala si reala, in lumea reala!
Bun, dar dacă jobul nu îți permite să întâlnești sau nu ai timp pentru foarte multă socializare, unde îi poți întâlni? Dacă te cunoști în online și apoi petreci timp fizic, nu e același lucru?
Il gasesti peste tot: la intalnirile cu prieteii, printre fostii colegi de scoala sau servici, printre vecini, la petreceri,, nunti, aniversari, in autobuz, in magazine samd.
Nu-i acelasi lucru, fiindca online sunt mai mult aia care au ceva de ascuns si nu vor sa spuna adevarul de la inceput, ori sunt in mai multe relatii. Sunt gramezi pe forum cu femei care s eplang ca iubitul lro petrece timp mult pe teelfon, scriind la altele, urmardinu-le si probabil ca le trimite si mesaje, doar ca ele nu pot vedea tot.
„Când am ieșit, eu nu eram într-o stare bună și l-am respins în câteva momente. "
De ce l-ai respins?
Că iti vine mai usor sa comunicati online decât face to face?
Las-o pe Vio, ea a ramas cu mentalitatea din 80
Depinde de la om la om
De unde sa stim noi?
Asta e treaba ta sa afli. Ar fi bine sa afli, inainte sa te trezesti ca esti doar o aventura pentru el.
Fapte, nu vorbe. Despre asta este vorba. Prin asta iti poti da seama de intentiile unui barbat, insa, cateodata este greu, pentru ca unii sunt foarte buni actori. Nu le place persoana, ci provocarea.
Nu te atasa de cuvinte, oricine poate spune orice, nu inseamna ca este si adevarul.
Dacă totul este decent când vă întâlniți, trebuie să îl mai pui la încercare, eu nu îmi dau seama cum se comportă într-o relație.