| VAPLACE a întrebat:

Va rog sa nu ma criticati. Imi pare rau daca scriu gresit finca sunt foarte suparata.
Sa va spun :

Astazi pe la 12 iubitul meu m-a chemat pe la el. Am venit, sunt aproape de el. M-a sarutat si m-a lasat in pat. L-a chemat pe fratele sau de 15 ani cu o curea si o camera video. M-a dezbracat asa dintr-o data si fratele lui m-a lovit cu cureaua. El ma lovea cu palama peste fata. Si a inceput sa ma violeze. Bine ca a avut prezervativ. Am incercat sa plec da m-a lovit cu cureau si mau si filmat. Peste o jumatate mi-au dat drumu si mi-au zis ca daca zic la cineva ma vor... Ce sa ma fac? Nu stiu ce sa fac! M-au si filmat. Va rog ajutati-ma!

56 răspunsuri:
| KameliaAura a răspuns:

Nu te credlaughingasa ceva nu cred ca postezi pe un site sa fim seriosi

| chocco1995 a răspuns:

E grav cea ce ti se intampla,sfatul meu e sa le spui parintilor,nu au ce sa iti faca daca le spui lor,ei o sa te ajute sa treci peste,imi pare rau ca unele fete patesc asa ceva,nu e corect,pe astia nici nu-i poti numi oameni,trebuie dusi si inchisi intr-un spital de nebuni sa faca aia ce vor din ei,si trebuie si castrati,nu stiu ce sa zic, spune-le parintilor, sau daca tie rusine de ei cea ce nu ar trebui sa se intample pentru ca e ceva serios, vb cu o prietena de a ta in care ai incredere si care ar fi dispusa sa te asculte, bafta oricum

| IMS a răspuns:

Du-te fata mea in continuare la baieti acasalaughingoh go on asa iti trebuie raised eyebrows

| BiscuiteOreo a răspuns:

Na, vezi daca-ti arde de iubiti la 12 ani?!

| dark1angel a răspuns:

laughing))

| kaatalyna a răspuns:

Slut!
cred ca e sti vina ta in asta
nu trebuia sa pleci la ora 12 de acasa
si cum asa tea dezbracat deodata trebuia sa te eliberezi
ce erai doar in lenjerie sau ce?

Răspuns utilizator avertizat
| DeadMemories a răspuns:

Trebuie sa le spui parintilor tai iar ei stiu ce trebuie sa faca.Cum naiba se intampla de-astea la 12 ani? Si-au batut joc de tine in cel mai mizerabil mod. Daca vor fi pedepsiti sa nu negi ce au facut si sa minti, sa zici adevarul.Doar nu vrei sa te santajeze si sa-si bata joc de tine?

| UnforgotableeeLoovee a răspuns:

Da....si iar povestile tale fictive.la 12 ani parintii te lasa sa ai un iubit? Poate asta mai este cum mai este dar te lasa sa te duci la el? straight face Deci, eu, sincer, nu te cred.../sad

| sillvia6 a răspuns:

E o problema foarte grava care cere implicarea parintilor. Va trebui sa le spui, nu e deloc bine ce s-a intamplat, chiar daca iti este frica de ei. Incearca sa vorbesti cu parintii tai.

| ElenaCatalina1994 a răspuns:

Vaide viata! Ce ai fata la 12 ani faci din astea. Nu mai minti. Du-te si joacate nu mai inventa.

| happyeveryday a răspuns:

E foarte grav, trebuie sa anunti politia.Repede.

| madylicious a răspuns:

Cred ca intimitatea unei fete nu ar trebui incalcata.din moment ce te a chemat la el insemna ca avea ceva in cap. avea un plan stabilit..incearca sa te linistesti, si poate parea absurd dar discuta cu parintii sau cu cineva de incredrere..nu pot sa profite de tine de cate ori au chef si mai ales sa te filemze straight face ai grija de tine si daca tu crezi denunta lwinking

| SrecicoviciPatricia a răspuns:

Nu stiu cum il mai numesti iubit dupa cea ce ti-a facut. sfatul meu este sa il eviti tot restul vietii.si sa faci reclamatie la politie fara sa stie el.normal ca si parintii trebuie sa stie.ei te vor ajuta.bafta

| DenisucaDeny a răspuns:

LOL.
Zi-le parintilor si anunta politiastraight face

| ralucaagud a răspuns:

Ar trebui sa vb cu cineva, cel mai bine cu parintii...