| VAPLACE a întrebat:

Va rog sa nu ma criticati. Imi pare rau daca scriu gresit finca sunt foarte suparata.
Sa va spun :

Astazi pe la 12 iubitul meu m-a chemat pe la el. Am venit, sunt aproape de el. M-a sarutat si m-a lasat in pat. L-a chemat pe fratele sau de 15 ani cu o curea si o camera video. M-a dezbracat asa dintr-o data si fratele lui m-a lovit cu cureaua. El ma lovea cu palama peste fata. Si a inceput sa ma violeze. Bine ca a avut prezervativ. Am incercat sa plec da m-a lovit cu cureau si mau si filmat. Peste o jumatate mi-au dat drumu si mi-au zis ca daca zic la cineva ma vor... Ce sa ma fac? Nu stiu ce sa fac! M-au si filmat. Va rog ajutati-ma!

56 răspunsuri:
| MeridaOcean a răspuns:

Frate,pana acum ai pus vreo 4 intrebari despre acelasi subiect, inceputurile si continuarile, asta nu e o opera literara! Cine crezi ca crede povestile astea? Tu crezi ca venea ala la tine special pentru asta? nu cred..sa stii ca nu suntem asa fraieri.mai bine citeste o carte si vezi-ti de copilaria ta!

| Sabyynna a răspuns:

Le spui parintilor tai si va duceti la pollitie. Eu ti-am spus ca la 12 ani ai vostri ceva e putred la mijloc. Ti-ai cam cautat-o cu lumanarea. Ai stat cu el dezbracata in pat, l-ai lasat sa iti puna mana pe peste tot. Baiatul a vazut ca merge treaba si si-a dat seama ca are doar de castigat. Spune-le parintilor tai ca sa va duceti sa depuneti plangere la politie si daca nu ajung el si fratele lui la inchisoare macar sa obtineti un ordin de restrictie impotriva lor.

| ElenaCatalina1994 a răspuns:

Vaide viata! Ce ai fata la 12 ani faci din astea. Nu mai minti. Du-te si joacate nu mai inventa.

| AngelBoy a răspuns:

Naivitatea se plateste in viata, sunt absolut convins ca ti-a mai propus asta, dar cred ca n-ai acceptat ceea ce nu i-a picat bine. Singura cale si cea mai buna este sa te duci la politie si sa le faci plangere, o sa fie acuzati de viol, lipsire de libertate si alte chestii, daca se dovedeste a fi adevarata povestea vor ajunge unde le este locul, acolo or sa fie ei cei violati laughing si or sa te impore sa-ti retragi plangerea.

| dark1angel a răspuns:

laughing))

| Hpzox a răspuns (pentru passenger):

Big like laughing)))

| chocco1995 a răspuns:

E grav cea ce ti se intampla,sfatul meu e sa le spui parintilor,nu au ce sa iti faca daca le spui lor,ei o sa te ajute sa treci peste,imi pare rau ca unele fete patesc asa ceva,nu e corect,pe astia nici nu-i poti numi oameni,trebuie dusi si inchisi intr-un spital de nebuni sa faca aia ce vor din ei,si trebuie si castrati,nu stiu ce sa zic, spune-le parintilor, sau daca tie rusine de ei cea ce nu ar trebui sa se intample pentru ca e ceva serios, vb cu o prietena de a ta in care ai incredere si care ar fi dispusa sa te asculte, bafta oricum

| chocco1995 a răspuns (pentru VAPLACE):

Sa mai vorbeasca cu parintii lui? helloooo tipul ala ti-a distrus copilaria si viata, nu are rost sa mai vb cu parintii lui, nici sa nu mai stea pe ganduri, sa sune la politie ACUM

| BiancaBaby a răspuns:

Intai ar trebiu sa afle parintii iar dupa politia

| BiscuiteOreo a răspuns:

Na, vezi daca-ti arde de iubiti la 12 ani?!

| Francykissme a răspuns (pentru DaniAdrian):

Bravo happy si eu simt la fel,,,, Ma refer la prima parte happy

| SMTHING a răspuns:

GROAZNIC!
Dupa parerea mea, o fata nu are ce cauta la baiat acasa!

| madylicious a răspuns:

Cred ca intimitatea unei fete nu ar trebui incalcata.din moment ce te a chemat la el insemna ca avea ceva in cap. avea un plan stabilit..incearca sa te linistesti, si poate parea absurd dar discuta cu parintii sau cu cineva de incredrere..nu pot sa profite de tine de cate ori au chef si mai ales sa te filemze straight face ai grija de tine si daca tu crezi denunta lwinking

| KameliaAura a răspuns:

Nu te credlaughingasa ceva nu cred ca postezi pe un site sa fim seriosi

| kaatalyna a răspuns:

Slut!
cred ca e sti vina ta in asta
nu trebuia sa pleci la ora 12 de acasa
si cum asa tea dezbracat deodata trebuia sa te eliberezi
ce erai doar in lenjerie sau ce?

| NikoIsDirectioner a răspuns:

1. Daca e adevarat spune-le parintilor tai si cheama politia

| amaliaamely a răspuns:

Buna! istea care isi bat joc de ea va rog frumos sa nu mai raspundetii creteti-ma nu are nevoie de prostiile voastre..si daca nu aevtii ce face meretii al parintii si va batetii joc de ei..clar? O zis frumos sa nu o criticatii...
Mna facetii bine care numai vretii sa va batetii joc de ea mai bine nu respundetii...PAPAPA

| AskAlex a răspuns:

Nu te speria! In curand o sa fii o vedeta big grin

| AskAlex a răspuns (pentru amaliaamely):

E vrajeala ma. A scris asa la misto.

| TroolGheoerghe a răspuns:

Daca e adevarat suni la 112 dacai vrajeala nu speria lumea!

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Cum spune si sillvia6 e o problema grava.
Si ar trebui sa spui parintilorhappy
Nu-ti face griji vor avea ei o discutie cu parintii lor si se v-a rezolva pana la urma. Sa speram. Deci ce animale. Eu spun sa il parasesti daca a facut asa ceva nu te merita sincerwinking Daca el te iubeste nu e normal sa faca asa ceva.happy Daca te iubea cu adevarat nu facea asa ceva.
Iti urez Bafta!

| ReadAllAboutMe a răspuns:

De ce va bateti joc de ea?
Lasati-o mai in pace. Daca nu aveti un sfat bun sa ii dati de ce mai raspundeti?
Doamne. laughing Doar ca sa fiti in centrul atentieismug

| UnforgotableeeLoovee a răspuns:

Da....si iar povestile tale fictive.la 12 ani parintii te lasa sa ai un iubit? Poate asta mai este cum mai este dar te lasa sa te duci la el? straight face Deci, eu, sincer, nu te cred.../sad

| Hpzox a răspuns (pentru VAPLACE):

Real pe naiba... du-te si te spala pe fata si iti trece

| SrecicoviciPatricia a răspuns:

Nu stiu cum il mai numesti iubit dupa cea ce ti-a facut. sfatul meu este sa il eviti tot restul vietii.si sa faci reclamatie la politie fara sa stie el.normal ca si parintii trebuie sa stie.ei te vor ajuta.bafta

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente