Vai da termina odată. Ce nu înțelegi ca nu e însărcinată? Am avut răbdare cu tine dar totul are limita. Terminați odată cu prostia. Ia și tu un test de sarcină dacă tot va plângeți atâta. NU E ÎNSĂRCINATĂ
Bună ziua a facut testul de sarcina a trecut 20 de zile de la contact si e o linie e negativ.e bine nu?
Da. Acum e clar ca nu e însărcinată. Deci va rog eu stati liniștiți
A facut un test clear blue si a iesit o linie albastra orizontal.e negativ nu?
Un test clear blue si e o linie albă orizontală e bine nu?
Bună ziua eram prea excitati si am atins vaginu cu penisul am bagat o foarte puțin 3 secunde si am scos o! inainte să o bag nu am ejaculat nimic.era uscat cand la m scos. este vre o problemă va rog frumos! e răuu?
Este. Ca nu v-ati învățat minte. Folosiți naibii prezervativul. Și nu, nu e însărcinată dacă aia întrebi
Asa este. deci sigur nu poate să fie.am bagat o puțin si după 3 secunde am scos o. sigur nu poate sa fie?
Asa este avețo dreptate deci sigur nu poate să fie insarcibată am bagat o puțin si după 3 secunde am scos o. sigur nu poate sa fie?
Sigur nu poate să fie insărcinată? inainte de asta mi-a făcut un oral si după am bagat o puțin 5 secunde si am scos o repede.nu am facut sex vă rog frumos!
Asa este. aveți dreptate dar este sanse sa fi e insarcinată? va rog frumos
Mi-a facut un oral si după am bagat o puțin 5 secunde si am scos o repede si nu am facut sex va rog?
Bună ziua după ce a lu at pastila de a 2 zi in luna respectivă i-a venit stopul.si luna asta.am atins o si am băgat o puțin 5 secunde, si am scos o nu am ejaculat (inainte nici după) si azi trebuia să îi vină menstruația.are simptome (crampe. sânii tari. dureri de spate ) e rău. poate să fie de la pastilă? spune ți va rog e rău poate să fie însărcinată?
Este de la pastila. Sa se duca la doctor ca nu e de bine
Nu poate sa fie însărcinată. Dar fix asta e problema ta acum? Are ceva cu sănătatea. Ceva nu e în regulă
Da așa este! mă duc cu ea la doctor.e bine că nu e insărcinată
Sigur.nu? Si îi vine menstruatia? si ma duc cu ea la dictor