| Bitamunteanu a întrebat:

Buna ziua a lu at pastila de a doua zi dupa 3 ore de la contact neprotejat i-a intarziat 3 zile men si i-a venit si a tinut o 5 zile in primele 3 zile i-a curs mult si era culoarea. cantitatea la fel normale spuneti mi e rau poate sa fie insărcinată? va rog

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Vai da termina odată. Ce nu înțelegi ca nu e însărcinată? Am avut răbdare cu tine dar totul are limita. Terminați odată cu prostia. Ia și tu un test de sarcină dacă tot va plângeți atâta. NU E ÎNSĂRCINATĂ

88 răspunsuri:
| Bitamunteanu explică (pentru annonimaaaa555):

Eu zic că e bine.că am facut o protejat si erau intregi prezervative le la final si nu poate să rămână gravidă

Eu zic că e bine.că am facut o protejat si erau intregi prezervative le la final si nu poate să rămână gravidă

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Corect.

Mulțumesc foarte mult

Bună ziua mai am o intrebare eu am folosit 3 prezervative si nu sau rupt le am verificat cu apă și nu curgea nimic din ele.e bine 100% si că nu poate să fie însărcinată va rog?

Sper ca nu ai folosit deodată toate 3. Se folosește doar una. Nu e

Am folosit pe rând câte una și erau întregi la sfârșit

Inseamnă că totul a fost bine si nu poate să fie gravidă?

Dacă prezervativele erau întregi la sfrârșit și nu curgea apă din ele nu are cum să fi e gravidă nu?

Dacă prezervativele erau întregi la sfrârșit și nu curgeau apă din ele nu are cum să fi e gravidă nu?

Deja începi sa fii enervant. Nu mai pune întrebări aici. Prima data gândește te. E ceva logic nu biologic

Da.va m întrebat doar dacă e bine

Buna ziua va mai întreb o sigură dată va rog frumos am folosit primul prezervativ si dupa la m schimbat nu am ejaculat in el.in al doilea la m schimbat si nici în el nu am ejaculat si în al trei lea elam ejaculat puțin in ea si la m scos repede si nu era spart.le am verificat cu apă si nu curgea nimic din ele. inseamnă că e bine si ca nu poate să fie însărcinată va rog frumos.mi e frică?

Nu e însărcinată. Sper ca ai terminat

Mulțumesc foarte mult. paste Fericit!

Paște fericit și vouă

Hristos a Inviat. dacă are simptome de menstruatie sigur îi vine? și sigur nu poate să fie insarcinată?

):
Hristos a Inviat. dacă are simptome de menstruatie sigur îi vine? și sigur nu poate să fie insarcinată?

Buna seara pe data de 13 apr am facut o protejat si pe 21 trebuia sa îi vina menstruatia ce spune ti e grav? Poate să fie insarcinată? Are semne că îi vine menstruația!

Hristos a inviat i-a venit menstruatia si a tinut o 5 zile in primele 3 zile i-a curs mult si culoarea era normală ca in lunile trecute e bine.nu e gravida. va rog

Bună ziua era in peruoada nefertilă mai are 8 zile pana îi vine stopul și am atins vaginul puțin si am bagat o foarte puțin puțin si ma m oprit am bagat o puțin 3 secunde si nu am mai continuat.e bine nu poate să ramana gravidă.nu Vă rog frumos!

Bună ziua era in peruoada nefertilă mai are 8 zile pana îi vine stopul și am atins vaginul puțin si am bagat o foarte puțin puțin si ma m oprit am bagat o puțin 3 secunde si nu am mai continuat.e bine nu poate să ramana gravidă.nu Vă rog frumos

| Bitamunteanu explică (pentru Bitamunteanu):

Bună seara era in zi nefertilă mai are 11 zile pana la menstruație am bagat o puțin doar capul 3 secunde nu am mai continuat am scos o nu am facut sex si cand am bagat o nu am ejaculati nici (inainte nici după) poate sa fie însărcinată va rog frumos

Bună seara era in zi nefertilă mai are 11 zile pana la menstruație am bagat o puțin doar capul 3 secunde nu am mai continuat am scos o nu am facut sex si cand am bagat o nu am ejaculati nici (inainte nici după) poate sa fie însărcinată va rog frumos!

Termina cu întrebările. Nu mai faceți sex dacă nu știți nimic despre asta. Nu o să-ți mai răspund

Buna ziua i-a venit menstruatia la fel si maine se termină pot face sex protejat e in perioada nefertilă?

| Bitamunteanu explică (pentru Emilian65):

Bună ziua pe 28 mai i-a venit menstruatia si azi i s-a terminat si maine as vrea sa o facem protejat este in perioada nefertilă? are ciclu de 29-30 zile. ultimele luni i-a venit pe 24-25 si 28 luna asta