Vai da termina odată. Ce nu înțelegi ca nu e însărcinată? Am avut răbdare cu tine dar totul are limita. Terminați odată cu prostia. Ia și tu un test de sarcină dacă tot va plângeți atâta. NU E ÎNSĂRCINATĂ
Da ii vine. Puteți sa terminați odata cu prostia? Câți ani aveți? Amandoi
Deja ești enervant. Nu. Nu e. Si daca o sa fie ce faceți?
Nu știu.va rog mă îngrijorez! scuzați mă vă intreb doar dacă poate sa fie
Nu e. Și dacă mai întrebi nu mai răspund. Dacă cândva o sa fie, va asumați. Sexul nu e doar o joacă
Bună ziua i-a venit menstruația. si a ținut o 3 zile i-a venit mult(culoareaa fost la fel si i-a venit mult).e bine?
Mai acum serios...sunteți prosti sau va prefăceti? Nu ar trebui sa faci sex dacă nu ști ce și cum e mai ales la anii tai
Da dar. dacă i-a venit menstruatia inseamna ca e bine nu?
Bună ziua a facut un test clear blue si i-a iesit in pătratu ăla mai mare doar o linie orizontală si in patratu mic o linie a iesit negativ.nu e insărcinată va rog?
Sigur doamnă in pătratul mare unde arată rezultatu ia apărut o linie orizontală albastră atât! si la facut la 21 zile.
Dacă ar fi un + ar fi pozitiv. De ce nu citiți prospectul. Acolo zice când e pozitiv și când e negativ
Da.dar a apărut doar o linie orizontală.nu un + inseamnă ca e negativ nu?
Testul era cu tedectare rapidă clear blue si in patratul mare ia apărut doar o line albastră orizontală atât inseamnă că a iesit negativ.nu?
Bună ziua am facut o protejat era in zi nefertilă si la final prezervativele erau intacte am pus apă în ele si nu curgea nimic erau intregi