| astamicu_3697 a întrebat:

Am avut o relatie de 7 luni si prietena mea in timp sa apucat de fumat si m-am despartit de ea din cauza ca nu suportam mirosul de tigare si incepea sa ma minta ca nu mai fumeaza da eu o simteam si i-am dat ultimatum eu sau tigarile si a zis ca a duruto foarte tare si neam desp am procedat bine/ funda

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Depinde!
mie sa-mi ceara prietenul sa ma las d fumat doar pentru ca asa vrea el sincer l-as lasa p el, la fel cum a facut prietena ta!
asta nu inseamna ca nu tine la tine!
e ceva normal sa te minta d vreme c u ai tzinut una si buna! e viata ei si banuiesc ca ea decide c e bine pentru ea si c nu! punete in locul ei si asa iti vei da seama daca u ai fi lasat tzigarile pentru ea sau "un ceva" care tie iti place si ei nu!

3 răspunsuri:
| leader a răspuns:

Lasa le baaa... sunt atatea. care pot fi pe gusturile tale. te opresti la una. da-le incolo... gasesti tu una care sa nu-i placa tigarile. nu-ti ingreuna viata cu toate fetele. te chinui sa le explici ca nu-i bine sa nu stiu ce oh go on da-le-n papuci

| baiatulxboyx a răspuns:

Pai, nu e bine ca te-a mintit, minciuna poate fi un motiv de despartire. Ai putea sa-i explici ca tii la ea si tigarile nu tin la sanatatea eibatting eyelashes, iar apoi sa ii spui ca daca parerea ta nu conteaza deloc, mai bine va despartiti, asta ar fi pus-o pe ganduri. Poate ca ea nu mai tinea la tine, si te-a prins cu tigarile si a fost un pretext sa va despartiti.Eu consider ca ai procedat bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar din atâta lucru? Se vede cât nu o iubeai. Ai procedat prost, dacă o iubeai o acceptai așa cum era ea și plecai de lângă ea când fuma.