Esti probabil un troll, dar hai sa presupunem ca nu esti.
In primul rand nu inteleg in ce conditii sta ala in aceeasi casa cu voi. Daca e tolerat de voi acolo, nu inteleg cum de sotul tau nu stie una dintre cele mai vechi reguli din istoria relatiilor interumane: nu au prietenii (oricat de buni prieteni ar fi ei) ce sa caute in apropierea sotiei, pentru ca intotdeauna vor incerca sa o foote.
Daca nu ii spui sotului tau, ala o sa creada ca iti doresti sa ti-o traga si va insista.
Daca ii spui sotului, e posibil sa-l confrunte, sa se ia la bataie, eventual ala ca sa se razbune, sa-i spuna ca te-a footut deja...si chiar daca nu-l va crede, in sufletu' lui tot va ramane cu indoiala si se va intreba :"bah, dar daca a footut-o?!"
Situatia e complicata si daca esti femeie corecta si nu ai nici o intentie sa ti-o tragi cu ala, trebuie sa faci in asa fel ca ala sa nu mai aiba acces niciodata in preajma ta. Doar tu stii daca se poate face asta. Daca are dreptul legal sa locuiasca in casa aia, nasol, pentru ca vor exista multe frictiuni pe viitor.
Stăm în aceeași casă deoarece locuim in Irlanda,nu am nici cea mai mica intenție să mi-o trag cu el, nu stiu cum ar fi cel mai corect sa procedez, mă gândesc, ba, poate era prea beat și nu și a dat seama de ceea ce a spus...
E cu doua taisuri, pentru ca teoretic, cel mai corect este sa-i spui totul sotului tau. Pe de alta parte...eu fiind barbat si fiind unul chiar foarte orgolios, daca sotul tau o fi construit cam ca mine, ma gandesc sa nu cumva sa reactioneze violent fata de ala si sa se ajunga la vreo tragedie. Nu stiu ce sa zic, tu iti cunosti sotul cel mai bine si stii cum ar putea sa reactioneze, deci doar tu trebuie sa decizi daca sa-i spui sau nu.
Un lucru ti-l spun insa cu certitudine: nu exista "poate era prea beat și nu și a dat seama de ceea ce a spus". Stia exact ce a spus, e ceva ce a planuit sa faca.
Băutura nu este o scuză mulți o folosesc ca pe o scuză bagă Motive eram beat nu am știu astea sunt vrăjeli spurcate crede-ma am văzut destule si trăit sa mai accept și vrajla asta ieftină ca era beat și nu știu ce astea sunt minciuni omul care spune și da vina pe băutura de ăla sete ferești băutura nu spune sa înșeli băutura nu spune du-te fa aia omul este foarte conștient la băutură doar ca jegos ăla care ția spus asta era clar intenția lui a băgată minciună mare cu băutura ai grija mare la bolnavul ăla strângeți bani și mutațiva de acolo
Nu-i spune o sa iasă urât rău așteaptă sa va mutați și dupa aia spune-i uite cu ce oamenii umbli tu uite ce sa întâmpla in seara aia deja ma simt groaznic in locul lui sa nu-i spui aștepta sa va mutați voi doi împreuna după aia spune-i ce fel de oamenii umbla el sa nu-l înșeli ca o sal distrugi pe viața.
Dacă îți place maciuca, nu refuza oferta. Dacă ești serioasa și îti iubești soțul, stai potolita.
„sa ii spun soțului său să îmi văd în continuare de treabă mea?"
Cum vine asta?
Daca nu ai fi fost totusi ispitita de asa ceva, nu intrebai pe aici.
Oricum, e problema ta.
E problema ta daca alegi sa i spui sau nu dar gandeste te daca o data se imbata, sotul tau nu e acasa si te ia cu forta
Atunci ce o sa mai faci
Exista persoane de genu
Ingrozitoare situatie... Spune-i sotului, vezi cum reactioneaza, iar daca crede altceva, este timpul sa il lasi si pe el, sa ramana cu ''prietenul'' lui.
De obicei oamenii la betie spun chestii gresite, eu spun sa nu le strici prietenia...
In ce hal scrii ducamdu se la somn, eu fara somn, ce limbă scrii sau erai si tu pilită beată.