| Deeyutza_Deny_1987 a întrebat:

Bună ziua, ma confrunt cu o problema. În luna august am avut CM din data de 25 pana în 30, doar ca tot se întrerupea și venea iarăși. Am avut contact protejat cu prietenul meu de câteva zile iar a doua zi a început sa ma doară sânii și sa ma simt rău, specific ca penultimul contact sexual a fost acum o luna. Poate sa fie vorba de sarcina sau altceva? Am făcut un test înainte de contactul acesta și a ieșit negativ, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In urma penultimului act sexual intretinut in urma cu o luna NU s-a format si nici NU s-a instalat o sarcina in uterul tau, fiindca dupa acel act sexual s-a produs o sangerare menstruala care a fost NORMALA d.p.d.v al lungimii ei de 6 zile consecutive. Iar in urma actului sexual care a avut loc dupa ultima menstruatie, cel putin teoretic NU s-a putut forma o sarcina fiindca sexula a fost protejat si de asemenea cel mai probabil sexul a fost intretinut in perioada de infertilitate relativa a actualului ciclu menstrual.
Rezultatul NEGATIV al testului de sarcina efectuat in urma cu cateva zile este valabil pentru ciclul menstrual anterior cel care s-a terminat in data de 24 August.
Faptul ca a aparut durerea la nivelul sanilor si acele stari de rau invocate, incepand cu a doua zi de dupa ultimul act sexual pot sa insemne existenta vreunei afectiuni medicale, insa este 100% IMPOSIBIL sa aiba vreo legatura cu posibilitatea de a se forma sau de a exista o sarcina. Daca starea de rau va continua sa se manifeste in continuare, in acel caz este indicat sa te prezinti la medicul de familie pentru a fi consultata. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poti fi gravida.