Salut!
Legat de primul aspect, daca ea nu simte, este ceva... normal, nu o poti obliga sa simta ceva ce nu poate (oarecum). Dar... INCA il iubeste pe fostul? Stii sigur asta? Pentru ca asa ceva este absurd. Daca stii ca asa este, cum poti sa stai cu o persoana care iubeste pe altcineva? :/ Asta nu inteleg. Nu trebuie sa te gandesti ca ii trece si alte lucruri, daca nu te iubeste si iubeste pe altcineva "mai mult" atunci nu este pentru tine.
Al doilea lucru, sa faci sex cu alte femei fara sa ii spui? Este viata ta, faci cum crezi. Insa nu este deloc un lucru frumos. Nu rezolvi nimic cu asta, daca chiar asa vrei sa fie relatia voastra. Adica chiar asa vrei sa fie? Ok, cum doresti. Dar ce relatie este aia in care femeia iubeste pe altcienva si tu faci sex cu altcineva? Nu prea se leaga.
Decizia cea mai inteleapta din puntul meu de vedere, ar fi: vorbesti inca odata cu ea, incerci sa afli daca sigur mai iubeste o alta persoana. Daca da, atunci este clar, nu ai ce sa cauti langa ea si ea langa tine, motiv pentru care va despartiti si gata. Daca tu doresti sa faci sex cu altcineva, la fel, te desparti de ea si gata. Sunteti amandoi liberi.
Si pe langa asta, daca chiar stii ca iubeste o alta persoana, nu inteleg cum poti sa stai langa ea (desi ma repet), nu te simti folosit putin? Sau luat de fraier? (fara suparare, la modul general)
Aceasta a fost parerea mea, si presupun ca ar fi varianta cea mai favorabila atat pentru tine, cat si pentru ea.
Numai bine si zile faine sa ai! ^_^
In primul rand... Nu te muti cu cineva care inca se gândește la fost.
2, daca ai mana libera rupe tot dar fara să știe că după zice că ai inselat-o chiar daca ea a zis ce a zis
Sintetizând cele relatate:
Ea încă îl iubește pe fostul, motivul pentru care nu vrea sa intretină raporturi sexuale cu tine. Datorită acestui dezechilibru tu vrei să intretii raporturi intime cu altcineva.
Ce relatie mai este și asta?
Nu am zis ca eu doresc sa întrețin raporturi intime cu altcineva. Nu vreau asta. Doar am spus ce a zis ea. Un lucru care mi se pare absurd si mie, de asta am râs
) Eu as rupe orice in secunda 2. Nu suport sa stau cu dezechilibrate de genu'. Cica inca se gandeste la fostul, ok, sa se duca la fost.
E timp pierdut langa ea.
Sincer? Eu mi-aș lua jucăriile și aș pleca. Sau i-aș pune ei bagajul la ușă - depinde cine la cine s-a mutat.
Pana mea, ce dragoste e aia - te iubesc, dar tu mergi și fwte altele, că eu cu tine n-o fac, din motive de amintiri plăcute cu fostul.
Pe bune?!?
Deci, e de inteles ca nu vrea sex... dar faptul ca inca se gandeste la fostul... ehm mi-ar ramane un nod in gat
Si cum stai ma omule cu una din asta? Ca eu m-am enervat doar citind si punandu-ma in situatia ta. Deja o vedeam cu zboara pe geam cu tot cu bagaje. Nu te iubeste, stai chill. Nu poti sa spui ca ma iubesti cand tu zici ca il iubesti si pe fost iar cu mine refuzi sa faci sex. Esti fix o carja in care se sprijina pana ii trece dorul de celalalt. Cand se face bine, nu mai are nevoie nici de fostul si nici de carja (tu).
Cum.e posibil sa locuiesti cu o d-asta? Sexul ca sexul dar sa iti zica pe fata ca il iubeste pe fostul, daca imi spunea mie una asta in secunda 2 ii faceam bagajul, ii sunam un taxi si o salutam din mers. Cum e posibil sa existe asa ceva? Relatie 0
Nu am contestat dorința ta de a întretine raporturi intime cu o altă persoană, ci relatia pe care o ai.
Dacă ai fi ceva mai cerebral, nu doar că ai întretine raporturi intime cu o altă persoană, dar ai mai și renunța la această femeie.
Nu prea sunt de acord cu partea a doua. Gen sa faci sex cu alte femei? Ar trebui sa discuri serios cu ea și sa ii spui ce simți, plus ca dacă te iubește. Nu se mai gândește la fostul ei. Dacă nu înțelege, ar trebui sa va despărțiți din opinii diferite.
ATENȚIE :ASTA ESTE DOAR PĂREREA MEA, DAR TU FACI CUM DOREȘTI, ESTE DOAR UN SFAT?
Inseamna ca nu o satisfaci. Scarbos ca te multumesti cu faptul ca fata face sex din obligatie si vinovatie.
Te iubeste, dar se gandeste la celalat si nu stie ce simte?!
Un amestec de contraziceri din partea ei, care ma duce cu gandul la: nu-mi pasa de tine, dar am nevoie sa stau undeva, asa ca te ignor cat pot de mult, dar pretind ca te iubesc, ca sa nu ma dai afara.
Despartiti-va! Asta este unica solutie logica in situatia in care ea una afirma si demonstreaza contrariul.
Cand afirmi ca faci sex din obligatie, ca nu simti nimic, pentru ce dumnezeu mai stai cu cineva, mintindu-l?
Da-i liber mai baiete, ca nu poti sta intr-o relatie cu una care habar nu are ce vrea si care prin tot ce face iti spune ca nu te doreste si nu vrea sa faca nimic cu tine.