| Amrita a întrebat:

Buna ziua tuturor si sarbatori fericite!
Din pacate nu am cui sa spun ceva ce ma framanta de ceva timp. Iubesc un baiat de alta religie(nu ca asta ar fi o problema din partea mea) si de jumatate de an a inceput sa tina si el la mine(ne cunoastem de vreo 7, 8 ani). A venit de sarbatori la mine in oras si ne-am vazut. Parintii mei stiu de el, sunt. de acord sa ma vad, pentru ca altceva nu se poate intampla intre noi, nu putem avea o relatie.
Intrebarea mea este. are totusi sens sa te vezi cu o persoana pe care o iubesti enorm daca nu puteti fi impreuna?

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

De ce nu se poate intampla si altceva? De ce religie esti tu, si de ce religie e el? Conteaza si asta, sa stii. Poate ca la un momentdat, o sa gasiti voi o solutie.Si chier trebuie sa asculti ce spun mama si tata? Fara sa stie ei nu se poate?

| Cypronge a răspuns:

Dragostea nu tine cont de varsta, etnie, religie.
Daca chiar va iubiti cu adevarat nu mai cereti permisiunea nimanui pentru a fi impreuna, faceti cea ce trebuie facut ca sa va fie voua bine, nu lasa sa treaca totul de la sine pentru ca s-ar putea ca in viitor sa regretati ca nu ati facut mai mult.

| Amrita explică:

Parintii mei nu sunt impotriva.
Eu sunt crestina, el e arab.

| Amrita explică:

@MrSmith. referitor la primul tau raspuns. nu stiu cum sa iti spun, dar nu am cerut un raspuns dat asa, doar de dragul de a raspunde.
Cat pentru cel de-al doilea.nu ma intereseaza ideile preconcepute despre arabi. Daca tu si altii credeti ca arabii isi trateaza prietenele nu stiu cum. atunci chiar nu vreau sa ascult ce ai de spus.

| andutxza a răspuns:

Are pentru cca iti piere dorul de acea persoana are sens