| cristina_6683 a întrebat:

Cam am nevoie de ajutor. este o poveste lunga, dar as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta big grin. deci numele meu e thea, si am 12 ani (acum clasa 7). ei bine anul trecut eram cu un baiat, o sa ii zic X, care era clasa 7 ( eu atunci eram in 6), el se cam folosea de mine adica imi cerea bani, se punea cu altele si chesti de genul asta. prietenele mele imi spuneau acest lucru, dar eu il placeam foarte mult si negam. dupa vreo 6 luni de cand m-am pus cu el, am cunoscut alt baiat, dar care era in clasa 8. vorbeam pe mess si el imi spunea ca sigur X se foloseste de mine, si cu timpul am inceput sa il cred. ne-am vazut de cateva ori acasa la mine in timpul verii, si incepusem sa il plac destul de tare. odata, stiu ca el mi-a zis ca a inceput sa tina destul de mult la mine si ne-am sarutat. asta s-a mai intamplat de inca cateva ori cand a venit acasa la mine, dar niciodata nu ne-am vazut altundeva.

la inceputul anului scolar, el mi-a spus ca vrea sa il evit, deoarece acum este cu altcineva, si ca am doua optiuni, ori sa ramanem prieteni, ori bye. am ales sa ramanem prieteni, pentru ca tineam mult la el.

dupa am inceput sa vorbim despre scoala si despre ce probleme apar si el ma tot intreba daca am probleme, si ca ar putea el sa ma ajute dar prefera sa tina relatia secreta. am vorbit despre foarte foarte multe chestii. faza e ca, el mai are un frate ( o sa ii spun L ), ei sunt gemeni, desi nu seamana deloc. el m-a vazut vorbind cu L, si a inceput sa ma intrebe ce tot vorbesc cu el, ca poate sa imi bage prostii in cap si chestii de genul asta. ei bine... L a venit cu ideea sa ne vedem la mine acasa, pentru a ne putea uita impreuna la un serial pe cre il urmarim amandoi, dar fara ca fratele lui sa stie. L e foarte de treaba, trimitem pupici pe mess cand ne zicem pa, si chestii de genul asta big grin

ei bine ...eu incepusem sa nu il mai plac asa de tare, chiar incepuse sa imi placa de L mai mult. si i-am spus ca prefer sa nu ne mai vedem asa de des, pentru ca nu mai are sens deoarece nci eu si nici el nu ne mai placem, si sa ne vedem sa ne uitam la tv, sau muzica pe youtube, ca deja devenise ceva plictisitor. el a inteles ca, eu cred ca e plictisitor sa ne mai vedem deoarece el a renuntat sa ma mai sarute sau chestii din astea. mi-a spus ca daca vreau, el poate face tot ce facea inainte chiar daca are prietena, pentru ca tine la mine. eu i-am spus ca nu vreau pentru ca nu il mai plac.

acum habar nu am ce sa fac? ce credeti? ma place? care ma place? sau ce sa fac? big grin please help promit ca dau fundita

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca esti o fata cu situatie buna materiala, ca baietii profita un pic de asta, cred ca esti prea mica pentru prieteni si pentru astfel de complicatii, cu 3 baieti, pe care nici macar nu stii daca ii iubesti. Nu asa se debuteaza in dragoste, cu invitatii acasa, cu baieti care au prietene. Ti se duce vorba ca te agati ca disperata de baieti. Fi mai rezervata, mai linistita, si baiatul care te iubeste va veni fara complicatii.

| Romancutza a răspuns:

Eu zic sa te lasi de baieti. Te inveti asa de pe la varsta asta, si cand vei fi mare ce crezi ca vei face? Nu cred ca te place cineva, isi bat joc de tine, scuza-ma ca iti spun.

| Ciprian a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ramai cu L

| cryssa a răspuns:

Nu am inteles nimic in povestea asta...si nici nu vreau sa inteleg
mi se pare o mare caterincalaughing

| bsorynovidiu a răspuns:

Mai asteapta cativa ani, si apoi cauta baieti.

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

Pf... complicata situatia big grin sper ca am inteles bine si iti dau sfaturile potrivite
Daca X a spus ca poate face ce facea inainte cu tine desi are prietena, ori nu-si iubeste prietena, ori te place, ori vrea doar sa aiba ocupatie cand prietena lui nu e prezenta. Sincer, cred ca e vorba de ultima varianta. Daca te-ar fi iubit pe tine (sau macar sa te placa) cred ca ar fi renuntat la prietena lui. Sau poate e genul de baiat care nu se multumeste cu putin, cu o singura fata si vrea mai mult straight face
Poate L pe place cu adevarat...
Nu stiu ce sa zic... daca vrei, asculta si sfatul prietenelor pentru ca ele, probabil, cunosc mai bine povestea decat mine big grin...

Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel happy

Bafta! kiss kiss

| Siminik a răspuns:

Pfffff...Cred ca se joaca ambii cu tine! Cel mai bine ar fi sa te hotarasti cu cine vrei sa stai si fa-ti o relatie stabila si nu le mai da bani, pentru ca asa o sa se invete toti. Testeaza-i sa vezi care din ei te plac si pe viitor fi mai atenta la ce prieten iti alegi.Iti pot face bine sau f mult rau. Decizia e a ta! Gandeste-te bine
CRACIUN FERICIT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si craciun fericit! Draga thea problema e cam complicata ai facut bine ca te-ai despartit X pentru ca chiar cred ca te folosea, in al 2 lea rand nu cred ca trebuia sa te bagi cu L pentru ca nu a prea iesit nimic iar despre fratele sau ce sa spun orik chestia e complicata iti dau un sfat lasa o vreme baieti si nu mai sari dup fiecare care iti sare in cale ia o pauza si cand vei gasi un baiat potrivit tie pe care sa il cunosti indeajuns de bine atunci sa mai vb de o relatie cu el dar mai bine pana atunci also moalewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mm, thea, acum ai 12 ani si sunt chesti care se intanmpla la varsta asta si e normal ca astea sa fie printre grijile talebig grin, dar iti promit ca daca nu faci nimic prostesc acnd o sa mai cresti o sa-ti amintesti de povestea asta si o sa razibig grin. te pup:*