Eu cred ca esti o fata cu situatie buna materiala, ca baietii profita un pic de asta, cred ca esti prea mica pentru prieteni si pentru astfel de complicatii, cu 3 baieti, pe care nici macar nu stii daca ii iubesti. Nu asa se debuteaza in dragoste, cu invitatii acasa, cu baieti care au prietene. Ti se duce vorba ca te agati ca disperata de baieti. Fi mai rezervata, mai linistita, si baiatul care te iubeste va veni fara complicatii.
Eu zic sa te lasi de baieti. Te inveti asa de pe la varsta asta, si cand vei fi mare ce crezi ca vei face? Nu cred ca te place cineva, isi bat joc de tine, scuza-ma ca iti spun.
Nu am inteles nimic in povestea asta...si nici nu vreau sa inteleg
mi se pare o mare caterinca
Pf... complicata situatia
sper ca am inteles bine si iti dau sfaturile potrivite
Daca X a spus ca poate face ce facea inainte cu tine desi are prietena, ori nu-si iubeste prietena, ori te place, ori vrea doar sa aiba ocupatie cand prietena lui nu e prezenta. Sincer, cred ca e vorba de ultima varianta. Daca te-ar fi iubit pe tine (sau macar sa te placa) cred ca ar fi renuntat la prietena lui. Sau poate e genul de baiat care nu se multumeste cu putin, cu o singura fata si vrea mai mult
Poate L pe place cu adevarat...
Nu stiu ce sa zic... daca vrei, asculta si sfatul prietenelor pentru ca ele, probabil, cunosc mai bine povestea decat mine
...
Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel ![]()
Bafta! kiss
Pfffff...Cred ca se joaca ambii cu tine! Cel mai bine ar fi sa te hotarasti cu cine vrei sa stai si fa-ti o relatie stabila si nu le mai da bani, pentru ca asa o sa se invete toti. Testeaza-i sa vezi care din ei te plac si pe viitor fi mai atenta la ce prieten iti alegi.Iti pot face bine sau f mult rau. Decizia e a ta! Gandeste-te bine
CRACIUN FERICIT!
Buna si craciun fericit! Draga thea problema e cam complicata ai facut bine ca te-ai despartit X pentru ca chiar cred ca te folosea, in al 2 lea rand nu cred ca trebuia sa te bagi cu L pentru ca nu a prea iesit nimic iar despre fratele sau ce sa spun orik chestia e complicata iti dau un sfat lasa o vreme baieti si nu mai sari dup fiecare care iti sare in cale ia o pauza si cand vei gasi un baiat potrivit tie pe care sa il cunosti indeajuns de bine atunci sa mai vb de o relatie cu el dar mai bine pana atunci also moale