| paul_5950 a întrebat:

Care credeti ca e diferenta de inaltime ideala intr-un cuplu?big grin
Si ce parere aveti, e prea mare diferenta de vreo 20 cm? De exemplu eu sa am 1, 85 iar ea in jur de 1, 65?
Va rog raspundeti sincer, nu de genu "cred ca e prea mare diferenta da ii zic ca e ok ca sa nu se simta prost" etc...Deci va rog sa raspundeti exact ceea ce credeti voi cu adevaratbig grin

20 răspunsuri:
| doina_2123 a răspuns:

Parerea mea este ca intr-un cuplu nu conteaza inaltimea dar ceea ce simti, eu sunt putin mai inalta ca prietenul meu dar nu iau in seama acest lucru, pentru ca il iubesc asa cum este.

| iulyan a răspuns:

Daca va iubiti nu conteaza. dar 20 cm nu-i asa de mult.am un prieten are 1. 81 si iubita lui are 1. 56.happy

| Victoria a răspuns:

Dupa parerea mea, diferenta nu e nici prea mare, nici prea mica, ci destul de potrivita. Ea cu tocuri poate ajunge la 1. 75-1. 80 chiar. Mie mi se pare bine. Si eu sunt mica de inaltime(1. 55) si imi plac baietii inalti, ca tine big grin

| elamit a răspuns:

Acolo unde exista iubire nu conteaza inaltimea sau mai stiu eu ce. iubesti si atat

| Totipentruunu a răspuns:

Bai, sunt multe caUri de genul.Bine ca nu e ea mai inalta ca tine cu 20 cmhappy
Lasati inaltimea si iubiti-va!

lolita
| lolita a răspuns:

Nu-mi place sa fie diferenta mare de inalitime cum ai zis tu dar fata sa fie mai innalta decat baiatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat ea nu are 20 de cm in plus fata de tine, e ok. Chiar nu mi se pare mare diferenta

| yellowalien a răspuns:

Mai, superficialilor, "idealitatea" unui cuplu nu tine de chestiile astea! laughing Intr-un cuplu, ideal e ca partenerii sa se iubeasca! Restul e can-can smug

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E ideala diferenta de 20 de cm!, dar am vazut si mai mari. conteaza ca voi sa va intelegeti, ca doar nu gura lumii va intretine si va potenteaza voua relatia si toate cele!
De regula, mignonele au un farmec aparte!

| HBK a răspuns:

Dragostea adevarata nu se rezuma la inaltimea partenerilor.

| gheorghita a răspuns:

Stai linistit conteaza sa va iubiti si sa va intelegeti bine. Si eu cunosc pe cineva. care are 1. 85 si ea are 1. 55 si nu ii intereseaza deloc.

| raisa1993maria a răspuns:

Eu am 1. 50big grin la 17 ani iar iubitul meu are 1. 73 la 21 de ani

| :X pinky love you :X a răspuns:

Da drak de inaltime. Iubitiva nu trebuie sa va preocupe chestii de astea. Si lumea care vorbeste, vorbeste de ciuda. Asa ca. no problemhappy Intre monica si irinel columbeanu e diferenta si de varsta si de inaltime si ea mai poarta si tocuri si nu-i pasa ce zice lumea big grin. Succes:*

| alejinxique a răspuns:

Consider ca inaltimea nu conteaza deloc. Conteaza sentimentele. Eu una am 1. 53m si se uita dupa mine baieti majoritatea de cel putin 1, 75, sau chiar o cunostinta de 1, 90. Nu vad de ce inaltimea ar reprezenta o problema. Doar traim intr-o societate moderna nu? Persoanele care se iubesc cu adevarat se accepta reciproc asa cum sunt. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer intr-o relatie nu inaltimea conteaza, atata timp cat tu iubesti persoana respectiva n-ar trebui sa se tina cont de aspectele astea.pentru mine inaltimea nu conteaza si stai linistit ca 20 cm nu-i mult, nici 30cm. mie chiar imi plac cuplurile unde baietii sunt mai inalti decat partenerele lor cu 20-30cm.asa ca nu ai de ce sa fii complexat.

| Laura_2393 a răspuns:

Eu am avut prieten si de 1, 90 si am aceias inltime cu iubita ta. Coincidenta face sa fiu impreuna de 2 ani de zile cu un baiat de 1, 85 si nu s-a pus niceodata problema ca este mai inalt ca mine. Craciun fericit si iubitiva mult! bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super ok aceasta diferenta...pentru mine conteaza diferenta de inaltime eu am 1. 70 iar prietenul meu 1. 78. mi-as dori sa fie un pic mai inalt caci imi plac incaltarile cu toc. dar asta e.il iubesc prea mult ca sa renunt la fel pentru tocuri big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac baietii mai inalti decat mine cum ar fi 15-20 cm. pot sa porti si niste incaltari cu toc. diferenta dintre iubitul meu si eu este de 8 cm. mi-as dori sa fie mai mult.chiar uneori ma complexez si nu-mi dau seama de ce. tin al el recunosc. dar iubesc si incaltarile cu toc enorm! dar asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este chiar buna inaltimea... perfecta pot sa spun:d

| rainbow_8592 a răspuns:

Eu am 1.55 si prietenul meu 1.85.ii ajung abia pana la umar. recunosc ca la inceput am fost putin complexata de diferenta de inaltime da acum e ok si suntem de 3 ani impreuna. daca iubesti cu adevarat nu iei in seama lucrurile astea.