Parerea mea este ca intr-un cuplu nu conteaza inaltimea dar ceea ce simti, eu sunt putin mai inalta ca prietenul meu dar nu iau in seama acest lucru, pentru ca il iubesc asa cum este.
Daca va iubiti nu conteaza. dar 20 cm nu-i asa de mult.am un prieten are 1. 81 si iubita lui are 1. 56.
Dupa parerea mea, diferenta nu e nici prea mare, nici prea mica, ci destul de potrivita. Ea cu tocuri poate ajunge la 1. 75-1. 80 chiar. Mie mi se pare bine. Si eu sunt mica de inaltime(1. 55) si imi plac baietii inalti, ca tine
Acolo unde exista iubire nu conteaza inaltimea sau mai stiu eu ce. iubesti si atat
Bai, sunt multe caUri de genul.Bine ca nu e ea mai inalta ca tine cu 20 cm![]()
Lasati inaltimea si iubiti-va!
Nu-mi place sa fie diferenta mare de inalitime cum ai zis tu dar fata sa fie mai innalta decat baiatul.
Mai, superficialilor, "idealitatea" unui cuplu nu tine de chestiile astea!
Intr-un cuplu, ideal e ca partenerii sa se iubeasca! Restul e can-can
E ideala diferenta de 20 de cm!, dar am vazut si mai mari. conteaza ca voi sa va intelegeti, ca doar nu gura lumii va intretine si va potenteaza voua relatia si toate cele!
De regula, mignonele au un farmec aparte!
Stai linistit conteaza sa va iubiti si sa va intelegeti bine. Si eu cunosc pe cineva. care are 1. 85 si ea are 1. 55 si nu ii intereseaza deloc.
Da drak de inaltime. Iubitiva nu trebuie sa va preocupe chestii de astea. Si lumea care vorbeste, vorbeste de ciuda. Asa ca. no problem
Intre monica si irinel columbeanu e diferenta si de varsta si de inaltime si ea mai poarta si tocuri si nu-i pasa ce zice lumea
. Succes:*
Consider ca inaltimea nu conteaza deloc. Conteaza sentimentele. Eu una am 1. 53m si se uita dupa mine baieti majoritatea de cel putin 1, 75, sau chiar o cunostinta de 1, 90. Nu vad de ce inaltimea ar reprezenta o problema. Doar traim intr-o societate moderna nu? Persoanele care se iubesc cu adevarat se accepta reciproc asa cum sunt.
Sincer intr-o relatie nu inaltimea conteaza, atata timp cat tu iubesti persoana respectiva n-ar trebui sa se tina cont de aspectele astea.pentru mine inaltimea nu conteaza si stai linistit ca 20 cm nu-i mult, nici 30cm. mie chiar imi plac cuplurile unde baietii sunt mai inalti decat partenerele lor cu 20-30cm.asa ca nu ai de ce sa fii complexat.
Eu am avut prieten si de 1, 90 si am aceias inltime cu iubita ta. Coincidenta face sa fiu impreuna de 2 ani de zile cu un baiat de 1, 85 si nu s-a pus niceodata problema ca este mai inalt ca mine. Craciun fericit si iubitiva mult! bye bye
Mie imi plac baietii mai inalti decat mine cum ar fi 15-20 cm. pot sa porti si niste incaltari cu toc. diferenta dintre iubitul meu si eu este de 8 cm. mi-as dori sa fie mai mult.chiar uneori ma complexez si nu-mi dau seama de ce. tin al el recunosc. dar iubesc si incaltarile cu toc enorm! dar asta e.
Eu am 1.55 si prietenul meu 1.85.ii ajung abia pana la umar. recunosc ca la inceput am fost putin complexata de diferenta de inaltime da acum e ok si suntem de 3 ani impreuna. daca iubesti cu adevarat nu iei in seama lucrurile astea.
setmefree întreabă:
anonim_4396 întreabă: