Dar ce altceva ![]()
Oh. Am impresia ca fara sa vreau incep iar sa ma descarc si sa spun mai mult decat trebuie. Parca incepusem sa tin totul in mine. Oh... vampirilor
Eu nu m-a prins de nimic în sensul ăsta.
N-o să-mi țin filozofia aici, dar, ai nevoie de o porție de încredere.
Mi-am pierdut increderea si chiar incerc sa nu imi mai pun increderea in cineva. Chiar daca stiu ca nu e bine ce fac. Dar... oh. Uite. Iar o fac. Damn.
Vi la Timisoara si dai o bere. E un loc aici numai bun pentru asta. Acolo imi inec amarul
Nimic din ce incepe cu "extrem" nu prea poate prezenta avantaje.
Si daca exista cineva care gaseste un avantaj in a avea un partener "extrem" de gelos inseamna ca nu a avut niciodata unul.
Nu exista avantaje ![]()
O iubita extrem de geloasa,intotdeauna o sa interpreteze lucrurile prin prisma geloziei, si asta o sa aduca foarte multe certuri inutile relatiei.O sa fii stresat, ca te gandesti ca o sa o pierzi, si stii ca e numai vina ei, ca are o problema cu gelozia si nu recunoaste asta, si nu prea o sa ai o relatie fericita.Nu o sa ai libertate prea multa, daca vrei sa o pastrezi ca iubita.
Iubirea e ceva diferit, inseamna sa oferi libertate, printre altele. Putina gelozie e ok, prin asta iti arata ca ii pasa de tine, si ca nu vrea sa stai cu alta, dar dusa la extrem e foarte toxica.
Ирина19 întreabă: